Malo je trebalo

Hrvatica koja je briljirala u američkom Masterchefu, ipak ostala bez pobjede!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nataša Crnjac, djevojka hrvatskog podrijetla, koja se u finalu američkog Masterchefa borila za ovu prestižnu titulu s talijanskim protivnikom Lucom Manfeom, ipak nije pobijedila. No, sucima o pobjedniku nije bilo lako odlučiti.

Odluka o pobjedniku koju je morao donijeti američki žiti kulinarskog showa Masterchef nikako nije bila laka. Titulu Masterchefa odnio je Talijan Luca Manfe, a njegova protivnica Nataša Crnjac, 26-godišnjakinja hrvatskog podrijetla ipak je ispala.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić objavio i recept Melkior otkrio kojim je jelom osvojio suprugu, iznenadit će vas koliko je jednostavno: "Probajte i vi osvojiti svoju!"

>> Kći Hrvata zakuhala finale američkog MasterChefa

Zanimljivo je kako su zapravo oboje natjecatelja toliko impresionirali velikana kulinarstva i člana žirija, Gordona Ramsaya, da je zamolio suce da oboje natjecatelja proglase pobjednicima.

Podsjećamo, Natašin otac je rođeni Hrvat, a mama porijeklom Argentinka. Iako se rodila u Južnoafričkoj Republici, s obitelji se preselila u SAD kad je imala samo 9 godina.

'Gledala sam svaku sezonu ovog showa i mislila kako nema šanse da uđem u finale. No, nakon što sam se udala te rodila sina Diega prije dvije godine odlučila sam si dati truda i uspjeti u kulinarstvu', izjavila je Nataša koja ističe kako svoje kulinarsko znanje duguje ocu koji ju je naučio kuhati i koji kod kuće svake godine suši pršut i kulen.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene