Djevojke im dijelile ruže

U Zagrebu su mladići za kojima luduje svijet! Ulovili smo njihove obožavateljice koje znaju sve o njima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marcus i Martinus, 16-godišnji Norvežani, proslavili su se prije dvije godine i osvojili svijet

Blizanci Marcus i Martinus prije koncerta u Domu sportova, potpisivali su albume svojim obožavateljima u Zagrebu, a sudeći prema reakcijama na susretu s najvećim fanovima, čini se da će njihov večerašnji nastup biti pravi spektakl.

Pogledaj i ovo Martinus Gunnarsen (Foto: Dnevnik.hr) Očekuje nas spektakl Zaigrali nogomet na Maksimiru: 16-godišnji blizanci za kojima je svijet poludio ponovno u Zagrebu

Ovi 16-godišnji Norvežani prava su senzacija u svijetu glazbe. Iako od malih nogu pjevaju, snimaju pjesme i nastupaju, proslavili su se prije dvije godine pobjedom na nacionalnom natjecanju s pjesmom 'To Dråper Vann'. Danas već broje milijune pregleda na YouTubeu, dok ih na Instagramu prati čak 1,3 milijuna obožavatelja. Među njima su i brojni hrvatski fanovi koji ih jedva dočekali da ih čuju i vide. 

Album 'Moments' objavljen je krajem prošle godine, a uoči turneje su objavili i novi singl ''Remind Me''. Neki od njihovih najpoznatijih singlova su ''Heartbeat', ''I Don’t Wanna Fall in Love'' i ''Light It Up''.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene