vrhunski chefovi

Iza kulisa gala večere čiji meni vrijedi nekoliko stotina eura: U ovoj kuhinji sve ide kao po špagi, a meni je pomno biran!

In Magazin: Gala večera - 2 In Magazin: Gala večera - 2 Foto: In Magazin

Sada vas vodimo iza kulisa jedne gala večere - u kuhinju s vrhunskim chefovima koji pripremaju jela za goste dubljeg džepa. U sklopu Weekend Food Festivala održano je nekoliko gala večera u rovinjskim restoranima, a Matea Slogar za IN magazin posjetila je jednu od njih. U kakvom su meniju gosti mogli uživali, koje bi kvalitete trebao imati dobar chef i zašto je prezentacija jela jednako važna kao i okus, saznajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
 
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene