Jedinstven doživljaj!

Valentinovsko nadahnuće najvećim ljubavima domaće scene koje oduzima dah!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Buket ruža Izlog Saše Šekoranje Izlog Saše Šekoranje Saša Šekoranja Saša Šekoranja Saša Šekoranja +0 Saša Šekoranja Galerija

Iščekivanje novih izloga cvjećarnice Saše Šekoranje u ovo doba kada se malo toga događa - postalo je jedinstven doživljaj. Ovog puta posvetio se ljubavi, a valentinovske nadahnuće pronašao je u najvećim ljubavima domaće scene.

Iščekivanje novih izloga cvjećarnice Saše Šekoranje u ovo doba kada se malo toga događa - postalo je jedinstven doživljaj. Ovaj put posvetio se ljubavi, a valentinovske nadahnuće pronašao je u najvećim ljubavima domaće scene.

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham Tu su baš uživali! Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

On je umjetnik, scenograf, dizajner interijera, cvjećar... jednom riječju čarobnjak. Saša Šekoranja uvijek pronađe način da vam oduzme dah.

''Trenutačno je ovaj naš grad tako tužan i svaki povod, pogotovo ako je ljubav u pitanju, dobar je da se nađe neki fokus, pa onda to veselje stvarati i za druge. Ja mislim da je to najvažnije'', govori Saša Šekoranja. 

Ovaj put u svoje izloge obukao je u boju ljubavi. Prvi izbor uvijek su ruže, bilo da slavite ljubav na Valentinovo ili neki drugi dan u godini.

Valentinovsko nadahnuće pronašao je u najvećim ljubavima domaće scene.

''Gabi, Arsen, Josipa i Karlo, to je nešto što mi je obilježilo vrijeme fakulteta, ne mogu uopće zamisliti da bi mi bilo tko mogao nadomjestiti njihovu glazbu. Ma zamislite koji su to sjajni ljudi koji su svojom sinergijom stvorili najljepše ljubavne pjesme'', govori Saša. 

Ljubavi ova dva para već su zabilježene u notama, a sada su dobile posvetu u cvijeću. Papir za omatanje djeluje poput novinskog, a na njega su otisnuti stihovi koje su ti parovi razmjenjivali.

''Kad sam pitao Josipu i Gabi, one su bile apsolutno sretne s tim, a Josipa je bila zbilja oduševljena i kad je vidjela izlog, rekla je da se na kraju i rasplakala. 

Cijelu priču pogledajte u videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina +0 Albina Celebrity Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene