Čeka putovnicu od svibnja

Venezuelanac koji je zbog pandemije ''zaglavio'' u Hrvatskoj, a njegov video postao viralan: ''Nitko ne zna, ali imam petero djece''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale +6 Jerry Vale Galerija

Christian Vale, podrijetlom iz Venezuele, odvjetnik je s bogatom karijerom, no glazba je ono što ga oduvijek pokreće. Upravo njome osvojio je sve u Supertalentu. Nastup je potom postao viralan i otputovao diljem svijeta, što je rezultiralo suradnjom s poznatim glazbenim producentom. Christian izlazak nove pjesme čeka u Hrvatskoj, iz koje ne može otputovati. Zašto? Koliko mu nedostaje rodna Venezuela, obitelj, djeca? Njegov život je nalik na filmski scenarij koji će vam ispričati Lana Samaržija.

Prije je imao sve, a sada sa šeširom ispred sebe pjeva na ulici. Christian Vale svoju nevjerojatnu priču otkrio je nastupivši u Supertalentu. Posao odvjetnika doveo ga je do Hrvatske gdje je tijekom pandemije ''zaglavio'':

Pogledaj i ovo Christian Jerry Vale postao hit Venezuelanac čiji je hrvatski nastup postao viralan sada je objavio pjesmu na našem jeziku, poslušajte kako zvuči

''Čekam putovnicu jer je istekla.... ne znam je l' do situacije zbog pandemije, ili Venezuela isto. Kasne sa svim procesima. Od svibnja sam ju tražio i od tada čekam svoju putovnicu'', priča. 

Christian otkriva i kako je mnogo toga ostavio iza sebe. Ljubav, obitelj i djecu:

''Nitko ne zna, no imam djecu. Imam četvero djece, o ne... Imam petero djece. Četvero u Venezueli i jedno u SAD-u'', otkriva. 

Najmlađu kćer jedva da je i vidio. Njegov život ponekad je nalik filmskom scenariju:

''Ali sam se morao vratiti u Venezuelu da vidim svoju djecu i kad sam se htio vratiti odbili su mi izdati vizu. Kad sam bio u Dubaiju sam se ponovno prijavio za vizu i ponvno su me odbili... To mi je najteže'', priča. 

Zbog dokumenata na koje u Hrvatskoj čeka, ovaj odvjetnik s karijerom u rodnoj Venezueli, SAD-u i Dubaiju, u Hrvatskoj raditi ne može. Zato posljednju godinu radi kao dostavljač, a pravne savjete dijeli besplatno.

No usporedno s njom njegovao je svoju ljubav prema glazbi. Natjecao se na raznim glazbenim showovima. Nastupao na festivalima. Iza sebe ima i nekoliko videospotova. Ne samo da pjeva, već piše i sklada pjesme.

Iako je glazbenu karijeru započeo prije 20 godina, ona nikada nije zaživjela. No, nakon što je njegov nastup na Supertalentu postao viralan, kontaktirao ga je poznati producet i ponudio mu suradnju:

Pjesme na španjolskom ali i na hrvatskom već su snimljene. No, ništa ne ide lako.

On ne gubi nadu. Kojom pjesmom će se predstaviti u daljem natjecanju Supertalenta još ne zna. U užem izboru su pjesme i na hrvatskom jeziku kojim već poprilično dobro vlada. A ima i omiljenog pjevača - Olivera:

Što god radio, glazba mu je uvijek bila i bit će utjeha i snaga. A Christian se nada da će joj se konačno moći prepustiti i od nje živjeti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Vejnović - 8 In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) +3 Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Naša glumica je prije devet godina završila na listi najljepših žena svijeta iznad 40, a sada je sve zadivila fotkom bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene