Ah ta ljubav

Tko su bile prve ljubavi domaćih zvijezda? Sve su otkrile!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok su ih se prisjećali pred našom kamerom Sandri Bagarić, Damiru Hoyki i Vlatki Pokos osmijeh nije silazio s lica. Kako su se domaće zvijezde osjećale kad su se prvi put zaljubile?

Ljubav je nešto bez čega ne možemo, bila ona prema članu obitelji, prijatelju ili nekoj posebnoj osobi. Upravo nas takva vrsta ljubavi u životu često najviše opterećuje, a prva se ljubav ili simpatija nikad ne zaboravlja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vladimir Kočiš Zec - 1 ''e sad kad sam...'' Vladimir Kočiš Zec osvrnuo se na dezinformacije o njemu koje kruže internetom: ''Nisam to ozbiljno shvatio, odmah sam znao o čemu se radi...''

Težak put do slave: Nisu imali što jesti i spavali su s miševima!

'Moj prvi dečko zvanični u kojeg sam se bila zaljubila to je bio Ibro, Ibro u trećem osnovne i malo me ignorirao jer sam bila onako ko muškić, imala sam prćasti nosić, izbačene zube, kratku kosu, bila sam žgoljava i nisam bila nikad curica, curica. Poslije sam se negdje u pubertetu preobrazila', sjeća se operna pjevačica Sandra Bagarić.

'Moja prva prava ljubav se dogodila u prvom razredu osnovne škole, sa sedam godina, ja se dan danas toga sjećam vrlo intenzivno. To je bila jedna susjeda tu dvije ulice dalje, išli smo u isti razred. A kak sam ja uvijek volio ovak žućkaste curice, simpatične, tak je i ona bila, i mi smo ti bili onak u prvom razredu cura i dečko, to se išlo u školu, za ruke se držalo, koliko se sjećam mislim da smo se i u usta ljubili', prisjetio se forograf Damir Hoyka.

Ljubav je bila fatalna i za Vlatku Pokos: 'Prvi put sam se zaljubila kad sam imala dvadeset godina, baš zaljubila. A ovo su simpatije. Brzo dođe, brzo prođe.'

No neke stvari uvijek ostaju iste. Zagrljaj uz lagani sentiš pravi je povod za prvi poljubac i buđenje osjećaja. I pjesme Novih fosila igrale su i još uvijek ovdje igraju veliku ulogu. 'Pa ja sam se prvi put poljubila uz pjesmu 'Sanjaj me' Novih fosila, nisam tada ni sanjala da ću pjevati jednog dana u toj grupi', rekla je Sanja Doležal.

Pogledajte sve u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene