Ususret koncertu

Thompson: 'Svevišnji će odlučiti hoću li imati još djece!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon 9 godina, Marko Perković Thompson se 30. lipnja još jednom sprema napuniti poljudsku ljepoticu. Popularni pjevač obećava najveći spektakl u svojoj karijeri.

'Radio sam velike koncerte, jedan od najvećih je bio onaj na Trgu Bana Jelačića i Maksimir, ali takvu produkciju nisam imao. Prošlo je puno vremena, moramo i mi naprijed ići, dakle i sa produkcijom i sa svim drugim. Ovaj put ćemo našoj publici predstaviti nešto što nisu vidjeli u Hrvatskoj', tvrdi glazbenik.

Pogledaj i ovo Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Baš su mu sjele Drele nema problema: ''Sjajno sam se snašao u štiklama, vjerojatno sam u prošlom životu bio manekenka za cipele''

>> Kerum Thompsonu Poljud ustupa besplatno!

Nedavno je snimio i spot za sjajnu baladu 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova', koju je posvetio supruzi Sandri. Petero djece smatra svojim najvećim draguljem i svaki slobodni trenutak provodi s njima, uživajući u njihovom odrastanju.

No na pitanje namjeravaju li proširiti obitelj, Thompson odgovara: 'Ne odlučujem ja o tome. Svevišnji odlučuje o tome i kao što sam mu se prepustio dosad, tako ću i odsad. Dakle, moja je želja bila petero djece i Bog mi je dao petero djece. Ako je njegova volja više, prihvaćam'. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu inMagazina!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene