Nasljednice!

Tate i kćeri glazbenici! Koje su domaće pjevačice krenule stopama poznatih očeva?

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neno i Nikolina Belan - 2 Neno i Nikolina Belan - 1 Ivana Kovač Tonči i Hana Huljić Davor Radolfi (Foto: IN Magazin) +0 Brigita Vuco - 1 Galerija

Mišo Kovač, Siniša Vuco, Tonči Huljić, Neno Belan, Davor Radolfi - samo su neki od poznatih glazbenika koji su dobili svoje nasljednice na pozornici. Kćeri mnogih domaćih pjevača krenule su stopama svojih očeva. Zašto je na početku karijere svaku pjesmu Ivana Kovač nosila najprije tati Miši, kako se Vuci sviđaju pjesme njegove kćeri Brigite te koje je tatine osobine naslijedila kći Nene Belana, saznajte u prilogu In magazina.

Ivana Kovač snimila je pjesmu "Nema mi do tebe nikoga" i to u duetu s tatom Mišo Kovačem. Na početku njezina glazbenog puta, svaku pjesmu najprije je morao odobriti Mišo.

Pogledaj i ovo Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola "Vjerovali ili ne, to smo mi!" Tonči Huljić, Mate Bulić i Maluma u izlasku? Okupila se ekipa kakvu nismo mogli zamisliti ni u najluđim snovima!

A prisjetila se i svojih dana u grupi Magazin, kad je tata svojim komentarima nije štedio.

''Splitski festival. I sad je završila prva polufinalna večer. I zove me jeste prošli, ja kažem jesmo, on kaže - ja vas ne bi pustio'', prisjetila se Ivana. 

Tata Mišo strog je kad je glazba u pitanju, ali ne i kod odgoja.

''Sve što sam ja htjela, ja sam to mogla dobiti. On je stvarno bio duša duša i danas je duša, ja sam ustvari samu sebe odgojila da budem danas takva kakva jesam, normalna'', priznaje Ivana. 

Za potpuno drugačiji glazbeni pravac od očeva, odlučila se kći Siniše Vuce.

''Njemu se baš svidio ovaj stil. Nisam znala da će mu se toliko svidjet zato što je on skroz druga priča, ali eto sviđa mu se'', priča Brigita.

Brigita Vuco teret prezimena ipak osjeća.

''Svi znaju da sam njegova kćer tako da ima pritiska dosta'', priznaje. 

Tatinim stopama krenula je i kći Davor Radolfija, Lea, koja je također s tatom snimila duet.

''Ja ga cijeli život gledam kao profesionalca i na neki način kao svoj uzor'', priča Lea. 

Na mamu su, kako kaže Tonči Huljić, i njegova djeca. I sin i kći bave se glazbom.

''To je Vjekoslava zaslužna za to jer se ona bavila djecom dok sam se ja bavio ganjanjem karijere, zadovoljavanjem svog ega sve dok jednog dana ne odrasteš i shvatiš što ti je jedino bitno u životu, a ona se strpljivo bavila djecom, držala sve zidove u kući'', priča Tonči. 

Hana Huljić pjeva, piše i sklada pjesme, a sve što radi najviše kritizira:

''Najveći kritičar je tata prema meni i bratu, upravo iz tog straha što će na nama možda biti veće kritike nego na nekome tko nije iz glazbene obitelji'', priznala je Hana jednom prilikom. 

To što svi znaju čija je kći, razlog je zbog kojeg je Hana najprije počela s nastupima izvan granica Lijepe naše.

''Nekako mi je uvijek lakše kad pjevam u inozemstvu i kada me nitko ne zna nego samo izađem na pozornicu i dobijete reakcije od publike čisto na vaš rad, a ne na neko vaše prezime'', priznala je jednom prilikom. 

S tatom je pozornicu dijelila i Nikolina Belan. Ona i tata Neno snimili su prije nekoliko godina duet, a osim ljubavi prema glazbi, od tate je naslijedila i:

''Tvrdoglavost, kad nešto zapne onda je zapela. Ja sam uvijek teorije da djeca moraju nadmašit roditelje tako da je uvijek hvalim da ima bolji vokal od mene a ima stvarno lijepi vokal'', pričao je Neno jednom prilikom.

Kad cijeli život slušate kako sklada ili pjeva tata, ne čudi da su i kćeri krenule istim putem jer jabuka ne pada daleko od stabla.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Celebrity Rijetko pojavljivanje bivše supruge Zvonimira Bobana nije prošlo neopaženo, pogledajte s kim se družila na špici

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Gates (Foto: Instagram) Bill Gates (Foto: Getty Images) +0 Bill Gates (Foto: Getty Images) Celebrity Bill i Melinda Gates zakopali ratnu sjekiru i zajedno odveli kćer do oltara, pogledajte prve fotke sa skupocjenog vjenčanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene