nije se skrivala

Rijetko pojavljivanje bivše supruge Zvonimira Bobana nije prošlo neopaženo, pogledajte s kim se družila na špici

Leonarda Boban (Foto: Instagram) Leonarda Boban (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Galerija

Leonardu Lončar fotografi su ulovili na zagrebačkoj špici, a ovo je prvi put da se pojavila u javnosti otkako je progovorila o razvodu od Zvonimira Bobana.

Bivša supruga nogometaša Zvonimira Bobana, Leonarda, koja je nakon razvoda vratila svoje djevojačko prezime Lončar, snimljena je u rijetkom izlasku u grad.

Pogledaj i ovo In Magazin_ Zlatna igla ''joj grozno je...'' Leonardu Lončar ni gips na nozi nije spriječio da dođe na veliki događaj u Zagrebu, evo što joj se dogodilo!

Fotografi su je ulovili na zagrebačkoj špici gdje se družila s modnom agenticom Tihanom Harapin Zalepugin i pjevačicom Lanom Jurčević.

Skockana i dobro raspoložena, nije se trudila pobjeći fotografima iako je nije baš bilo lako prepoznati ispod turbana i velikih sunčanih naočala.

Ovo je prvi put da je viđena u javnosti otkako je progovorila o razvodu od Bobana nakon 28 godina braka.

"Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada, to je sve što mogu reći!", kratko je komentirala razvod za RTL Ekskluziv proteklog tjedna.

Za njihov razvod doznalo se u svibnju ove godine, kada je Boban otkrio da više ne žive zajedno.

"Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugome", kazao je, među ostalim, tada za Večernji list te je naglasio kako se više neće očitovati o toj temi.

Boban je nakon razvoda već pronašao sreću s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić, a Leonarda o svojem ljubavnom životu ne otkriva ništa.

Podsjetimo, Leonarda i Zvonimir upoznali su se 1989. godine, a vjenčali su se u Milanu 1993. Zajedno imaju petero djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

Leonarda se nakon udaje posvetila obitelji te se povukla iz manekenstva, a samozatajni se par posljednjih godina rijetko pojavljivao u javnosti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Screenshot: Video) +1 Neven Ciganović (FOTO: Instagram) Nekad i sad Neven Ciganović je prije 16 godina izgledao potpuno drugačije, a od tada je drastično promijenio i stil odijevanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene