Upoznajte ih

Nova lica u Survivoru: Nakon iznenadnog odlaska Ivana Banfić, plavi tim dobio je pojačanje

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nove snage u Survivoru - 1 In Magazin: Nove snage u Survivoru - 2 In Magazin: Nove snage u Survivoru - 3 In Magazin: Nove snage u Survivoru - 4 In Magazin: Nove snage u Survivoru - 5 In Magazin: Nove snage u Survivoru - 6 In Magazin: Nove snage u Survivoru - 7 In Magazin: Nove snage u Survivoru - 8 In Magazin: Nove snage u Survivoru - 9 In Magazin: Nove snage u Survivoru - 10 +3 In Magazin: Nove snage u Survivoru - 11 Galerija

U Survivoru je ovih dana dosta "prometno". Kraj drugog tjedna obilježilo je ispadanje hip-hop glazbenika Niggora iz crvenog tima, a početak novog sazivanje izvanrednog Plemenskog vijeća na kojemu je odlučeno da natjecanje zbog izvanrednih okolnosti napušta još jedan kandidat - Ivana Banfić. No, stigla su i neka nova lica. Plavom timu su se pridružili magistrica kineziologije Nevena Blanuša i skipper Hrvoje Habdija, koji su za IN magazin otkrili što očekuju od natjecanja.

Na kraju prošlog tjedna Niggor je napustio crveni tim nakon napetog duela sa splitskim konobarom Rokom.

Pogledaj i ovo Luka Rimac, Survivor spreman je! Zgodnom vaterpolistu iz Osijeka ispunio se dječački san: "Jako sam zahvalan što sam baš ja izabran!"

"Poručio bi im da se drže složno, ne manipuliraju jedni drugima, da za svaku odluku koju donesu dobro razmisle jer mislim da su ovog puta pogriješili i da će ih to možda koštati u budućnosti, o tome smo i pričali neposredno prije nego što smo došli ovdje", poručio je Niggor svojem plemenu prije nego što je otišao.

Novi tjedan na otoku započeo je sazivanjem izvanrednog Plemenskog vijeća na kojemu je odlučeno da natjecanje zbog izvanrednih okolnosti, ozljede gležnja, napušta Ivana Banfić.

"Evo taman sad kad je došla puška, kad je sve krenulo, kad se radi nova kuća, kad je neka akcija i kad sam se navikla i na komarce i bube, ja sad idem doma, ali nije mi žao što idem jer ću vidjeti svoje dijete napokon koje mi ful fali... obitelj, prijatelje, a to ne znaš dok ne odeš od doma koliko ti znači obitelj", kazala je Banfić.

No za preostale kandidate nema predaha, a novi izazovi tek će pokazati koji će tim nanizati više pobjeda u tjednu koji je već donio i neočekivana iznenađenja.

Kao pojačanje plavom timu pridružili su se magistrica kineziologije 28-godišnja Nevena Blanuša i 30-godišnji skipper Hrvoje Habdija.

"Ja sam ajmo reći ukratko adventure guy totalno tako da sve što je ekstremno adrenalinsko gledam kao jedinu opciju. I običan piknik mogu pretvoriti u adrenalinski način piknika", kaže Hrvoje.

Nevena, hokejašica na travi, smatra da bi njezina prednost mogla biti mentalna snaga.

S 15 godina sam se već odvojila od svojih roditelja i došla u srednju školu pa mi to neće biti neki prevelik problem tako da sam spremna na ovo, ovo mi je veliki san tako da nema problema što se toga tiče. Samim tim što ne znam što će se sve tamo odvijati, baš mi je zbog toga još veći adrenalin", govori Nevena.

Hrvoje tvrdi da je spreman na sve izazove, a smatra da bi mu jedini problem mogla biti prehrana.

"Svaki izazov i svaka problematika meni predstavlja nekakvo veliko uzbuđenje tako da nešto što će mi možda predstavljati problem – možda generalno ta prehrana i gastronomija koja će biti nula. Ne mogu kuhati, a volim kuhati i dobro jesti tako da će to biti dosta basic, ali naći ćemo sigurno nekakvih začina i biljaka koje ćemo iskoristiti da to uljepšamo", kazao je Hrvoje.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović +3 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović pozirala s bivšim suprugom jedne od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica, zatekla se u izlasku s poznatim domaćim licima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene