Nova televizijska uspješnica

Snimljen spot za naslovnu pjesmu serije "Na granici" koju izvode dvije popularne domaće zvijezde

Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Danijela Martinović Jole (Foto: PR) PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Jole (Foto: PR) +0 Danijela Martinović (Foto: PR) Galerija

Pjesmu "Na granici" izvode Danijela Martinović i Joško Čagalj Jole, a osim popularnih pjevača u spotu ćemo vidjeti i dijelove same serije.

Danijela i Jole zajedno su zapjevali na granici.

Pogledaj i ovo Tonči Huljić Nije propustio Tonči Huljić rekao je što misli o Lasagninom nastupu, nedavno su suradnjom iznenadili javnost: ''Gledao sam sinoć...''

Nova dramska serija "Na granici" počinje s emitiranjem ove nedjelje u 20 sati, a za novu uspješnicu Nove TV već je snimljen i spot istoimene naslovne pjesme.

Autorica teksta je Vjekoslava Huljić, autor glazbe Tonči Huljić uz kojeg aranžman potpisuje i Leo Škaro.

Izvode ju Danijela Martinović i Joško Čagalj Jole, a osim popularnih pjevača u spotu ćemo vidjeti i dijelove same serije.

Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Foto: PR

Na setu spota Danijela Martinović je izjavila: "Jole i ja često pjevamo na našim privatnim druženjima, a evo sada će i ljudi prvi put vidjeti kako to izgleda."

Kako se radnja serije odvija u selu Lokvica koje se nalazi na granici između Hrvatske i BiH, tako se i spot snimao na tom seta pa su se tim povodom i popularni pjevači prisjetili nekih svojih anegdota s graničnih prijelaza. Jole je ispričao: "Mogu reći da imam samo pozitivna iskustva, ali možda sam u ovoliko puno godina i puno kilometara, možda sam dva tri puta čekao nešto na granici, možda pola sata, sat vremena, ali inače nemam problema."

Kakva je atmosfera vladala setom, što Danijela pamti kao zanimljivu crticu iz svoje karijere vezano za granice, otkriva današnji IN magazin.

Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Foto: PR

Riječi i melodija pjesme "Na granici" svima su brzo ušli u uho jer su sastavni dio i promotivnog spota serije, a sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, radi se o još jednom nadolazećem hitu.

Spot pjesme "Na granici" premijerno će biti prikazan ove subote u programu Nove TV, a potom i na svim njenim digitalnim kanalima.  

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Ne propustite novu seriju ''Na granici'' od nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene