Pločica do pločice

Sin jedne od najvećih zvijezdi bivše države otkrio tajnu svog isklesnog tijela, jasno je zašto je tražen među ženama!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sebastian Popović - 1 Sebastian Popović - 2 Sebastian Popović - 3 Sebastian Popović - 4 Sebastian Popović - 1 Sebastian Popović - 2 Sebastian Popović Sebastian Popović Sebastian Popović +0 Sebastian Popović Galerija

Mnogo je novosti u životu Sebastiana Popovića. Objavio je novu pjesmu, ostvario suradnju s poznatom grčkom autoricom, ali i kupio prvi stan. Od svjetla pozornice trenutačno mu je ipak draže prašnjavo gradilište u njegovu novom stanu. Kako se mladi glazbenik snalazi kao bauštelac, provjerila je ekipa In magazina.

Sebastian Popović, čini se, promijenio je profesiju. Umjesto s mikrofonom, mladog smo pjevača zatekli s čekićem i dlijetom u ruci...

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

"Gle, uzeo sam stan i bacio sam se u građevinske radove tako da moram si odštemati kupaonu, moram nositi šutu. Tek sam krenuo, imam puno posla kao što vidiš, i tko kaže da pjevač ne može biti bauštelac?!", ispričao je pjevač. 

"Evo, kao što vidiš, znam i razbiti ponešto. U razbijanju sam super, razbijanje je zapravo jedino što mi ide dobro i zapravo sam se, moram ti reći dobro izguštao u ovoj kupaoni i baš sam se iživio, pošto nije bilo ni svadbi, ni gaza, ni ničega, ova kupaona mi je super došla da svoj bijes iskalim", dodao je Popović. 

I dok pločice sa zida Sebastianove kupaonice pod njegovim rukama padaju kao od šale, one na njegovu trbuhu samo se slažu...

"Ovakvo tijelo dobiješ od bauštele. Kad radiš na baušteli, kad tučeš pločice, ne treba ti teretana, ne treba ti ništa , dovoljno ti je da štemaš pločice. Nosiš šutu po cijele dane kao i ja, i niti jedna teretana nije ni blizu", istaknuo je pjevač. 

Iako se još uvijek nije uselio u novi stan, čini se da je Sebastian spreman na velike životne promjene. Znači li to da bi se uskoro u obitelji Popović mogla začuti svadbena zvona, ali i dječji plač?

"Te stvari se dogode, možda se dogode ubrzo, možda se dogode malo kasnije. Da, spreman jesam. Prvi veliki korak je zapravo vlastiti stan i nakon toga, tu ću napraviti studio. A onda ćemo vidjeti kada ću ja biti spreman za djecu, to je sljedeći korak. Djeca, ženidba, sve to", ispričao je Popović. 

Sebastian nije tražena roba samo kod pripadnica ljepšeg spola, već i u glazbenom svijetu. Pjesmama "Maksimum" i "Normalno" ušao je među najslušanije singlove u Hrvatskoj, a ponudu za suradnju na novoj pjesmi "Priznat ću" dobio je čak iz Grčke.

"Glazba je nastala tako da mi je jedna grčka velika autorica glazbe ponudila svoju pjesmu bez teksta, i rekla da li želim napraviti tekst, da li mi se pjesma sviđa. I meni je bila velika čast da mi sad odjednom nude pjesme veliki grčki autori i rekao sam zašto ne, ja ću napraviti pjesmu. Ona je meni napisala u kojem smjeru bi htjela da ide taj tekst", otkrio je pjevač. 

Iako priznaje da se katkad sjeti bivših ljubavi, Sebastian se u životu ipak drži one da "podgrijana juha nikad ne valja".

"Nisam se nikad do sada vratio bivšoj, mislim da nikad ne bih. Nisam imao situaciju gdje bi se to trebalo dogoditi", istaknuo je Popović. 

No zato je, priznaje, imao vrlo neugodnu situaciju s jednom pripadnicom ljepšeg spola, na snimanju videospota, u kamenolomu na otoku Krku.

"Susreo sam se sa zmijom, ako vidiš na onoj travi dok hodam. Tamo sam se susreo sa zmijom i pobjegao sam glavom bez obzira. Nisam fan zmija ni ženskih, a ni ovih životinjskih", ispričao je pjevač. 

Nova pjesma naći će se na Sebastianovu albumu prvijencu koji pjevač planira objaviti do kraja godine...

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) +15 Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je slatka buntovnica koju su svi obožavali, a danas uživa u opuštenim šetnjama bez viška rublja koje joj samo smeta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene