Morski vuk

Robert iz MasterChefa upoznao nas sa svojom drugom ljubavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekipu Nove TV provozao je gliserom, ispričao nautičko-gastronomske planove za budućnost te otkrio je li bolji kuhar ili skiper.

Simpatični Splićanin Robert Budimir Bekan je nakon izlaska iz MasterChef kuhinje čak pustio i suzu, no život je krenuo dalje. Mnogo je dobrih jela skuhao, mnogo toga pokazao te stigao na vrata finala i, kaže, sa svime je i više nego zadovoljan.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef Hrvatska 2015 Uuzbudljivo u MasterChef kuhinji - evo što vas čeka u MasterChefu

'U showu sam ostvario sve svoje što sam zacrtao. Prvo mjesto mi nije bilo bitno, bitno mi je da odradim to najbolje što mogu, uvijek se može bolje. ali sa svim što sam napravio zadovoljan sam', rekao je Robert.

Zadovoljan je jer je htio kuhati na baš takav način i ostati dosljedan svojem stilu. Stilu koji su dobro upoznali prijatelji i njegova djeca, koja su ga i nagovorila da se prijavi u show.

Nakon MastrerChefa život teče svojim uobičajenim tijekom. U isključivo, kulinarske vode zasada neće uploviti, ali ima gastro-nautičke planove. A brodovi i more su njegova druga ljubav. More ga je odmorilo i od stresa te napornog kuhanja u showu. Stoga je i nas poveo u đir gliserom.

Žiri je poslovično strog i zahtjevan i od natjecatelja očekuju jako puno, a kako nas od samog kraja dijeli samo još samo pet epizoda, i kriteriji postaju oštriji.

'Moj prijatelj Karlo to tako kaže, dovoljno sam dobar skiper koliko sam dovoljno dobar kuhar', našalio se Robert.

Svestrani Robert, uz ove dvije ljubavi, ima njih još mnogo.

'Kažu: 'A vidiš ovoga, ja ga znan on ima voćaru, a nije on je išao sa mnom u školi za struju, ma ne on je stolar. Milijun malih zanimanje koje volim, brzo mi dosade stvari, zasitim se i onda idem na nešto novo. da mi da neki novi elan', priznaje Robert.

Možda će upravo kulinarstvo biti sljedeća stvar koja će mu takvo nešto donijeti. Cijelu priču pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene