Što sve traže?

Otkrivamo tko stoji iza posjeta svjetskih zvijezda Jadranu, te koji su njihovi najluđi i najčešći zahtjevi!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zvijezde na Jadranu - 1 Zvijezde na Jadranu - 2 Zvijezde na Jadranu - 3 +0 Saša Dević Galerija

Organizirati putovanja za svjetski poznate zvijezde zahtjevan je posao. Treba se brinuti o njihovu osiguranju, pomoćnom osoblju te posebnim željama. Vlasnik poznate agencije specijalizirane upravo za ovakve posjete stoji i iza odmora svjetskih zvijezda na Jadranu.

Ako ste pomislili da svjetske zvijezde, poput nas, kad požele nekamo otići kupe kartu i rezerviraju smještaj, varate se. Za takav posjet potrebno je mnogo organizacije.

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey i Camila Alves kao iz romantičnih komedija Ovaj šarmer morao se namučiti oko svoje zanosne supruge, on je bio očaran čim ju je ugledao, a ona njega nije ni prepoznala!

''Mi smo Vip servis celebrityjima u svijetu, operiramo na svih sedam kontinenata, imam 21 tisuću brojeva u svom mobitelu, većinom su to direktni kontakti sa celebrityjima i njihovi telefoni. Najviša specijalizacija su nam jahte, vile, Formula 1, Cannes film festival, Fashion weekovi i slično'', priča Saša Dević,  vlasnik agencije za lifestyle management. 

Koliko su zvijezde zahtjevne?

''Pa dosta, ima i normalnih, ali mi uglavnom radimo requeste što su na granici nemogućeg'', priča Saša. 

Što je bio neki najluđi zahtjev?

''Radili smo relese Drakeovog albuma i morali smo promijeniti lokaciju u roku od dva sata, znači, hotel, ugovore, i sve se trebalo poslati u Ameriku od 10 do 12 navečer.

A evo i što je uvijek među zahtjevima zvijezda.

''Traže komfor, traže privatnost, da je sve na najvećem nivou'', priča Saša. 

Saša je, među ostalim, organizirao i rođendan Kim Kardashian u New Yorku.

''Negdje su oni čak i plaćeni da proslave svoj rođendan samo da im se ime pojavi na nekakvom gyeru, tako da znaju biti zahtjevni, ima i nekih koji su kompleksaši, a s nekim je uživanje raditi'', priča Saša. 

Upravo Saša stoji iza nedavnog posjeta Matthewa McConaugheyja, Woodyja Harrelsona i Crisa Rocka Hrvatskoj.

''Korčula im postaje zanimljiva manja je gužva nego na Hvaru i u Splitu, Chris je došao i rekao da hoće na Korčuluj, čuo je od prijatelja pošto ima tamo naših Hrvata, došli su na preporuku i znali su gdje trebaju ići'', priča Saša. 

Otkriva nam kako se prošli tjedan na Jadranu odmarao i američki filmski redatelj i producent Michael Bay.

Saša kaže kako zvijezde sve češće biraju Hrvatsku, a nakon što su odmor ovdje proveli i Beckhami, mišljenja je kako će taj broj samo rasti.

''Ja mislim da će u nredne dvije, tri godine biti pravi boom dolazaka, da je ovo na neki način tek početak, mislim da Hrvatska ima prednost jer je dosta neotkrivena'', zaključio je Saša. 

Uz cijene kakve su ove godine na našoj obali, čini nam se da će si uskoro jedino oni i moći priuštiti ljetovanje na Jadranu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene