Izostavila je haljine!

Monika Sablić cijelo jedno desetljeće je u svijetu mode: Pripremila je novu kampanju, ali se i raspričala o privatnom životu!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Sablić - 1 Monika Sablić - 2 Monika Sablić - 3 Monika Sablić - 4 Deset godina modnog carstva Monike Sablić - 11 Deset godina modnog carstva Monike Sablić - 10 Deset godina modnog carstva Monike Sablić - 9 Deset godina modnog carstva Monike Sablić - 8 Deset godina modnog carstva Monike Sablić - 7 Deset godina modnog carstva Monike Sablić - 4 +8 Monika Sablić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Splitska dizajnerica Monika Sablić predstavila je novu kolekciju inspiriranu naglašavanjem ženske ljepote. Iako je 10 godina u vrhu hrvatske mode, dizajnericu uvijek iznova vesele nove kampanje. Što je pripremila u kolekciji jesen/zima, zašto smatra da su odijela najbolja za žene te tko je čuva dok je njezin suprug Goran na putu, doznao je Hrvoje Krolo za In magazin!

Prepoznatljive lepršave haljine s cvjetnim motivima ovog puta izostavljene su iz nove kolekcije dizajnerice Monike Sablić. Naglasak je pao na sakoe i odijela u kojima, kaže, žene izgledaju besprijekorno.

"Radi se o kompletima, sako i hlače. Imamo ljubičasti brokat, imamo crveni komplet, imamo bijeli, crni sa štrasom i dvije jakne - haljinice šljokičaste sa broševima, malo smo to pomaknuto napravili.", priča dizajnerica. 

Dizajnerica se najviše poigrala sa sakoima u koje je, kako kaže, skrila malenu tajnu, kako bi što bolje naglasila lijepe linije ženskog tijela. A iako smo je naučili gledati uglavnom u haljinicama, kaže da je došlo vrijeme za promjenu.

"Prošle godine sam napravila isto brokat odijela koja su se tako dobro pokazala da se tražio komad više i ove godine nije bilo uopće govora da nešto drugo napravim. Predivan je kroj, naglašava struk, izbacuje bok, jako je klasičan, a jako je vraćen u povijest u redan rococo stil", kaže. 

Cijelo jedno desetljeće u modnom svijetu je iza nje. Upravo je obljetnicu proslavila spojivši više svojih zaštitnih lica u jednoj kampanji. Opstati na sceni nije nimalo jednostavno, no da može sve ponovno - isto bi napravila.

"Bilo je puno rada i puno posla. U principu ja sam pozitivaci uvijek tražim i mislim dobro. Je li bilo negativnih komentara - baš se to mene i ne tiče puno. Ja kad to čujem, svi koji me poznaju, dobijem više vjetra u leđa. Ja modu volim od malena i ne bi se mogla zamisliti da išta drugo radim", priča. 

Više od 30 kolekcija dizajnerica je predstavila javnosti. Svaka joj je bila posebna, ali i izazov kako je što bolje prezentirati. Tako je i ovog puta napravila nešto neočekivano. Kampanja se snimala u umjetničkom ateljeu.

"Svaka kampanja je bila kraj mora, sunca, kamena - dalmatinskog melosa i ambijenta. Velika mi je čast, ove godine sam se sjetila gospodina Trebotića našeg slikara i velika mi je čast što me pustio u svoj atelje, pogledajte ovu ljepotu. Toliko drugačije od svega što ja radim, a uklapa se u moju novu kolekciju", kaže. 

Kolekcija koja je rađena da bi se svaka dama osjećala posebno - za poslovne sastanke, božićne domjenke, vjenčanja ili pak doček nove godine. Upravo oko najluđe noći u godini, Monika otkriva svoje planove.

"U mladosti smo za Novu svi ludovali i negdi išli, pa se sutra dignemo u 3 popodne. Te godine više nisu, ta energija više nije, taj kapacitet više nije. Ja vam Novu ostanem doma, kuham s djecom, dođu nam prijatelji, društvo i to mi baš bude super. Kćer će vjerojatno sa svojim društvom, a ja i Goran i Andrej ćemo kući i doći će nam prijatelji", kaže. 

Obitelj je Moniki najveći vjetar u leđa, dvoje djece i suprug uz nju su u svakom trenutku. No odnedavno imaju i novog člana, za kojeg kaže da je najviše uveseljava kad je suprug Goran zbog poslovnih obveza na putu.

"Imamo našeg pasića i to je naša cura koja spava s menom u krevetu'', kaže Monika. 

S osmijehom na licu, kao i uvijek, Monika hrabro korača u nove modne pobjede.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petra Nižetić sa dizajnericom Monikom Sablić - 7 ''Nevjerojatno mi je...'' Petra Nižetić poslije godina medijske šutnje i povratka u Hrvatsku progovorila o novom životu: ''I sama sebe pitam je li to moguće...''

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) +1 Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Celebrity Isplivale pijane fotografije jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, u ovakom se stanju dosad nije pokazivao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene