Napokon objasnio!

Škoro otkrio istinu o šuškanjima da se vjenčao tri puta, ali i zašto bi ga svaka druga žena osim njegove odmah ostavila!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život In Magazin: Miroslav Škoro In Magazin: Miroslav Škoro - 6 In Magazin: Miroslav Škoro - 5 In Magazin: Miroslav Škoro - 4 In Magazin: Miroslav Škoro - 3 In Magazin: Miroslav Škoro - 2 In Magazin: Miroslav Škoro - 1 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 19 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 18 +14 Miroslav Škoro na humanitarnom koncertu Želim život - 17 Galerija

Miroslav Škoro priprema velik koncert za Valentinovo u Zagrebu pa ekskluzivno za IN Magazin otvara srce te otkriva tajnu idile sa suprugom Kim Ann. Napokon je objasnio nagađanja da su se vjenčali čak tri puta, iskreno priznao koliko joj često kaže ''volim te'', ali i da bi ga neka druga žena već sto puta ostavila zbog svega što joj je priredio u životu. Svoju je ljubavnu priču ispričao Davoru Gariću.

Ono što možemo najaviti je Dan zaljubljenih i Škoro na pozornici u Lisinskom u Zagrebu, a popularni glazbenik otkrio je Davoru Gariću kako se priprema za veliki koncert na Valentinovo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Indira Levak - 2 tko voli motore, a tko vinograd? Skrivene strasti domaćih zvijezda: Sviraju harmoniku, voze bijesne motore i hodaju po žeravici!

''Da, ja sam zapravo cijeli život pisao dvije vrste pjesama, ali uvijek je tematika ljubav. Jedno je ljubav prema ženama, a drugo je ljubav prema ovome što nas okružuje, zemljom u kojoj živimo. Radujem se da upravo na taj Dan zaljubljenih mogu napraviti tradicionalni koncert u Lisinskom iako sam ja jedan od onih idealista koji smatra da je svaki dan Dan zaljubljenih i da svaki dan treba drugoj strani iskazati nježnost'', priznao je Škoro.

Škoro je rekao da upravo svojoj boljoj polovici stalno iskazuje nježnost.

''Stalno, stalno, ja sam kao mali uvijek imao leptiriće'' pa je kroz smijeh s Garićem prokomentirao i nošenje cvijeća, ljubavnih pisama i tako dalje.

Sa suprugom Kim Ann u braku je od 1989. godine, a onda objasnio i nedoumice oko toga da se ženio tri puta.

''Mi smo se ženili u onoj državi davnih godina. Prvo smo se ženili kod matičara, onda u crkvi, a treći puta smo imali jedno primanje u Americi jer nismo svu njezinu rodbinu mogli dovesti u Hrvatsku'', pojasnio je.

Zbog svoje supruge ostavio je svoje sve, a jedno su vrijeme živjeli i u Americi.

''Te iste godine odselili smo u SAD gdje smo imali namjeru živjeti, ali ja to nisam dugo izdržao'', rekao je.

Ipak, došlo je vrijeme da i ona njemu vrati uslugu.

''Ja sam prvo sve ostavio zbog nje, a onda sam joj rekao: ''Čuj, jesam ja ostavio sve zbog tebe? E sad je na tebi red'', našalio se.

Otvoreno je priznao i da supruga drži tri kuta kuće.

''Ona doslovno drži 3 ćoška kuće, imamo svoj obiteljski biznis, ona ga vodi. Imamo dvoje djece koje je ona odgojila, nisam bezobraznik, stvarno je ona zaslužna za dvoje krasne djece, a inače je po zanimanju odvjetnica.''

''Ja vjerujem da bi me svaka druga žena nakon onoga što je ona prošla sa mnom prošle 2, 3 godine ostavila'', našalio se za kraj.

A supruzi je zahvalan što se može baviti čime poželi i što ga podržava u svemu što radi.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene