probila led

Ostala zatečena: "Napravila sam to jednom u životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mirna Medaković odradila je "generalnu probu" uoči dolaska na svijet dviju djevojčica.

Glumica Mirna Medaković uskoro će postati majka dviju djevojčica. Buduću majku blizanki Dalibor Petko i Minea zatekli su posebnim izazovom.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić i Anita Dujić (Foto: Bojan Zibar) Sjaje! Zaručnike su ostavile doma: Dvije domaće ljepotice blistaju u trudnoći

Naime, gostujuću u emisiji "Petkom s Petkom", Mirna je morala pokazati svoje vještine mijenjanja pelena. Glumica se nemalo iznenadila izazovom koji ju je dočekao, a iskreno je priznala da u tome baš i nema iskustva.

"Promijenila sam pelene jednom u životu i to kćeri od sestrične", rekla je Mirna dok je Petko u šali dodao da će njezine djevojčice jednog dana moći pogledati kako je njihova mama po prvi puta promijenila dvije pelene. Mirnu je cijelo vrijeme bodrio pjevač Željko Bebek.

Petko joj je predložio i imena djevojčica."Mogle bi biti Daliborka i Željka", izjavio je odlično raspoložen voditelj dok je Mirna kroz smijeh rekla da njezin tata ne bi imao ništa protiv Željke.

Kako se Mirna snašla pogledajte u videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene