Uzbudljiv pothvat

Mario Valentić prihvatio se još jedne velike avanture i otkrio vraća li se opet glumačkim vodama

Mario Valentić (Foto: Instagram) Mario Valentić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić (Foto: Dnevnik.hr) Mario Valentić (Foto: Dnevnik.hr) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) +0 Mario Valentić (Foto: Instagram) Galerija

Fitness trener, glumac, avanturist te otac dvojice sinova Mario Valentić oplivao je maleni srcoliki otočić Galešnjak. Zašto se odlučio na ovaj pothvat, je li u ulozi roditelja strog, kao i kada je sport u pitanju te vraća li se ponovno glumačkim vodama, otkrio je našem Hrvoju Kroli.

Sportske avanture Mariju Valentiću oduvijek su bile najveći izazov. Posljednji u nizu koji je svladao je otok Galešnjak. Otočić srcolikog oblika je oplivao i na taj način poslao poruku širenja ljubavi: 

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"Brojne su ljubavi, a jedna od najvećih je ona prema domovini. Petar Preradović je rekao da se domovina štuje i voli, sad ja to parafaraziram, hodanjem - upoznavanjem svoje domovine. Osim što volim puno hodati po planinama odlučio sam malo i zaplivati", rekao nam je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

Unatoč kiši koja je počela padati, Mario nije ni pomislio odustati.

"Za otvorenje te neke plivačke sezone sam izabrao jedan od posebnih, jedan od ljepših otočića, otok ljubavi koji ćemo oplivati. I cilj nam je zapravo na gps-u ocrtat taj trag koji će biti oblik srca i na taj način poslati vibracije ljubavi svima onima koji to budu gledali i svima u svemir", kaže. 

Ovim pothvatom Mario je želio poslati i podršku svojem prijatelju Ribafishu, koji je odlučio obići 50 hrvatskih otoka u spomen na sina Roka.

"Ovo je na neki način i podrška njegovom projektu Roko otok Ribafish, samo rokaj i plivaj želim ti dobru propulziju i želim da mu projekt lijepo uspije", poručio mu je. 

Bivšem Misteru turizma u cilju je promocija Hrvatske i njezinih ljepota. Plivanja u moru nije se bojao ni usprkos medijskim objavama o pojavi morskih pasa:

"Hvala što mi to sad kažeš prije plivanja, a, gle, sve je u glavi, nekad znam plivati i kad plivaš vidiš nešto plavo i onda mi dođe ta misao u glavu - nekoliko trenutaka se moram boriti i vraćati po dah, ali ne bojim se. Neće grom u koprive", smatra. 

Svoju ljubav prema putovanjima, ali i upoznavanju divljine prenio je i na sinove, 10-godišnjeg sina Niku i jednogodišnjeg sinčića Nooma.

"Veći je stvarno pustolovac i on mi je onako već pravi kompanjon. Baš smo prošli vikend brijali po Rabu, kajak, šator, voli planinu. Ovaj manji je - uhodavam ga, voli, vidim da pokazuje ljubav prema prirodi. Za dva tjedna planiramo prvi put da prespava u šatoru - bit će zanimljivo", siguran je Mario. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

Kao i u svakom odnosu, Mariju je bitno ostvariti prvenstveno prijateljski odnos sa sinovima, začinjen obostranim poštovanjem. Odgaja ih da vole sport, no to mu nije ključno. Veliki dio života Mariju je obilježila i gluma, nedavno ste ga mogli gledati u popularnoj seriji Nove TV ''Na granici''.

"To me jako veseli i onako to je u meni, pa kad je već u meni, zašto to ne pružiti ili izbaciti iz sebe van kroz neke glumačke angažmane….“, pita se. 

1770 metara oko srcolikog otoka Mario je oplivao u nešto manje od 40 minuta. Još jedan izazov je svladan. Tko zna kakva iznenađenja već ima u pripremi.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Asher Monroe (Foto: Instagram) +2 Asher Monroe (Foto: Instagram) Celebrity Najbogatija Bosanka u Split stigla sa sinom i 16 godina mlađim dečkom, pa nitko nije znao koji je koji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene