Misteriozni muškarac

Josipa Pavičić Berardini otkrila nam je zašto partnera čuva u tajnosti i bi li ponovno stupila u brak

Josipa Pavičić (Foto: Dnevnik.hr) Josipa Pavičić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić (Foto: Dnevnik.hr) Josipa Pavičić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Josipa Pavičić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Kako prebroditi bol i tugu zbog razvoda ili gubitka u ljubavi tema je pete knjige Josipe Pavičić Berardini "Promatrači u zrcalu".

"Promatrači u zrcalu" svojevrsna je knjiga samopomoći, namijenjena svima koji pate zbog kraja ljubavi.

Pogledaj i ovo Josipa Pavičić Berardini (Foto: Dnevnik.hr) Sve je dirnula Potresna monodrama o borbi Josipe Pavičić Berardini s rakom rasplakala Poljake

''Pa svi smo mi zapravo promatrači u zrcalu i o tome sam i pisala u knjizi. Kad nam bilo što smeta i iritira nas kod druge osobe, ustvari je sve što vidimo u drugome ono što vidimo u samom sebi jer uvijek su nam drugi ljudi zrcalo. Kad imam partnera preko puta, ono što mi smeta kod njega i ono što bih kod njega mijenjala na kraju uvijek ispadne da je to nešto što trebam promijeniti kod sebe'', govori nam Josipa. 

Prije tri godine prošla je razvod od Nica Berardinija.

''U ovoj knjizi postoji nekoliko intro osvrta u kojima sam vrlo iskreno ispričala svoju stranu i stvarno vjerujem da može biti podrška ljudima koji se preispituju, koji prolaze kroz takve situacije. Ono kad dođeš do kraja priče i misliš da ne postoji nitko i ništa za tebe, e, pa nije..'', priča Josipa. 

U Josipinu su životu izvor najveće sreće sinovi Vito i Roco, no postoji još jedna posebna osoba. Zanimalo nas je zašto krije svog misterioznog muškarca. 

''Ne krijem ga, samo odvajam taj intimni dio svog života poštujući i drugu stranu koja je u njemu, dakle to je nešto što nema mjesta za kamere, mikrofone, rasvjetu, reflektore'', objasnila nam je. 

Na promociji su se pojavile brojne poznate osobe. Bili su tu Slavko Sobin, Ecija Ojdanić, Daria Flatz Lorenci, Jelena Rozga. 

A možemo li Josipu jednog dana ponovno očekivati pred matičarom...

''Pa, nikad ne reci nikad, iako mislim da sam jednom to obavila i hvala lijepa na iskustvu, ali u ovom trenutku ne bih'', zaključila je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +6 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Efekt Meghan Markle: Jedna riječ protiv nje uništila je dugogodišnje prijateljstvo princa Harryja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene