Kakav je Momčilo?

Jelena Perčin napokon progovorila o trudnoći i vezi s mladim crnogorskim glumcem

Ljubo Pavasović Visković, Mara Bratoš, Jelena Perčin, Momčilo Otašević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Ljubo Pavasović Visković, Mara Bratoš, Jelena Perčin, Momčilo Otašević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković, Mara Bratoš, Jelena Perčin, Momčilo Otašević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) +0 Jelena Perčin (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Nakon tri godine ljubavi glumica Jelena Perčin i devet godina mlađi glumac Momčilo Otašević uskoro će postati roditelji, a glumica je o promjenama u životu napokon i progovorila.

Jelena Perčin nedavnim je statusom na društvenim mrežama potvrdila da je ponovno u drugom stanju, a u intervjuu za IN Magazin otkrila je detalje o trudnoći i vezi s 28-godišnjim Momčilom Otaševićem. 

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Djevojčica s trešnjicama Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

"Imam sreću da radim u kazalištu koje ima razumijevanje tako da još uvijek radim, nisam na bolovanju, ali znam puno kolegica koje su morale na bolovanje jer su toliko bile 'maltretirane' da su dale otkaz jer nisu više mogle podnositi tu torturu. Strašno je u državi koja kao donosi neke mjere za poticanje nataliteta i stalo joj je do toga, ali nije baš tako", komentirala je sretna glumica te se prisjetila kako se osjećala kada je saznala da je trudna.

Jelena Perčin (Foto: Dnevnik.hr) Jelena Perčin (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Apsolutno je bila sreća.
Ja sam stvarno ljubitelj djece i mislim da je svako dijete blagoslov. Bila sam iznenađena iako se čovjek uvijek pita zašto se ljudi iznenade", iskrena je Jelena koja svog Momčila obožava. 

''Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali'', progovorila je Jelena o odnosu s mladim crnogorskim glumcem.

Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene