Veliki emotivac

Suze nisu sramota: Legendarni Halid Bešlić nam je otkrio zbog čega pusti suzu

Halid Bešlić Halid Bešlić PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić - 1 Halid Bešlić - 2 Halid Bešlić - 3 Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić +0 Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL) Galerija

Iako nikad nije mislio da će biti miljenik regije, danas gotovo da nema zabave bez njegovih pjesama. Halid Bešlić je nakon duže stanke starim hitovima planirao pridružiti nove aseve iz rukava, no, baš kao i svi, i on će neko vrijeme provesti bez mikrofona. Ni sam ne zna kad je posljednji put ovako dugo boravio kod kuće i, priznaje, uživa u svakoj minuti. Našoj Maji Perici povjerio je tko mu najviše nedostaje, kako je uspio izgubiti kilograme te što mu tjera suze na oči.

Nakon pet godina stanke, Helid Bešlić objavio je novi album "Trebević" i baš kad je krenuo s koncertima, korona mu je pomrsila planove.

Pogledaj i ovo Poznati i beauty tretmani - 6 Zatezanje i mršavljanje! Evo koje beauty tretmane vole slavne Hrvatice, Alka Vuica priznala: "Razmišljam o tome, već je krajnje vrijeme!''

"Samo jedan koncert sam uspio odraditi pod nazivom "Trebević", on je bio u Düsseldorfu, ali što bude bude, važno je sačuvati zdravlje i pamet. Tko se nadao da će ovo biti ovako", rekao nam je.

Upravo je zbog tog putovanja u Njemačku, Halid, koji se šali kako može duže biti pod vodom nego u kući, morao odraditi 14 dana karantene.

"Skrasio se mjesec dana da budem u kući, u samoizolaciji pa sam produžio jer mi se osladilo. Šalim se, nekako sam sam sebi našao modus da mi nije dosadno, dan za dan brzo prolaze", otkrio nam je pjevač.

A dani su ljepši uz suprugu Seidu koja ga mazi i pazi. Premda su mnogi u karanteni nabacili koji kilogram viška, Halidu je uspjelo suprotno.

"Večera izbačena, salate, ovo ono, jednostavno sam uspio da skinem 5 kilograma u mjesec dana i nije loš. S te strane sam zadovoljan ali je stroga disciplina, nema ni piva, ni vina, nema ništa pa je to malo lakše uraditi", objasnio nam je.

Koncerata će biti i još mu ne nedostaju, ali obitelj - to je druga priča.

"Pada mi teško, familija je raštrkana ali zahvaljujući tehnologiji novoj svaki dan smo na vezi par puta. Putem društvenih mreža nam je to lakše mnogo i olakšava nostalgiju, sve u svemu dobro je", zaključio je.

Posebno mu nedostaju unuci, koje jedva čeka zagrliti, a mališani ga nerijetko vrate u njegovo djetinjstvo.

"Muški član obitelji, mladi Bešlić ne pokazuje znake muzičkog talenta ali pokazuje sportskog, voli loptu, dok unuka je dedina miljenica. Ona voli muziku i ja sam ju stavio u spot namjerno jer ona je sama pjevala, pjevušila, meni se to svidjelo i stavio sam je u spot da imam uspomenu za života"m otkrio nam je.

Za sebe kaže da je velik emotivac i za razliku od mnogih ''frajera'' kojima puštanje suze ne dolazi u obzir, Halid se svojih ne srami. Posljednja pjesma za koju je snimio videospot ''Od ponoći do ponoći'', jedna je od takvih koje diraju u dušu.

"Što se tiče suza mojih, inače sam emotivac i svaki emotivan čovjek ima momenat kad pusti suzu. Svaki emotivni trenutak mene zna rastužit i pođe suza, nekad bude i suza radosnica, nekad od tuge, sve u svemu osoba sam koja ima jake emocije", priznaje.

Emotivac, poznat i kao čovjek velikog srca koji će pomoći svima. A u ovim kriznim vremenima apelira na sve da se brinu jedni za druge i, prije svega, budu odgovorni.

"Da ne supiram puno, ostajte kući, neka svatko o sebi vodi računa, to je najjace oružje i da sve ovo proguramo", poručio je za kraj.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju William Levy (Foto: Profimedia) William Levy (Foto: Profimedia) William Levy (Foto: Instagram) William Levy (Foto: Profimedia) +0 William Levy (Foto: Instagram) Celebrity Bahatost i seks skandali koštali ga gotovo svega: Nije mu pomogla ni titula "kubanskog Brada Pitta"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene