Više od 80 predavača!

Evo zašto ne biste smjeli propustiti 3. Greencajt festival, a dolaze Gibonni i Konstrakta: "Mislim da smo sretni jer smo dobili tu priliku"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Rostuhar Greencajt - 3 Greencajt - 2 Greencajt - 1 Zlatan Stipišić Gibonni +0 Konstrakta Galerija

Još nas dva dana dijele od Greencajt festivala, dvodnevnog događanja na kojem će brojni domaći i svjetski stručnjaci održati mnoge panele i predavanja. Svima je zajednički nazivnik održivost, dok su za večernju zabavu zaduženi Gibonni i Konstrakta. Što vas još sve očekuje, doznajte u minutama IN magazina.

Nakon što je proputovao cijeli svijet, Davor Rostuhar nam, barem što se klime tiče, ne nosi dobre vijesti. Iako je i u našem podneblju vidljiv utjecaj klimatskih promjena, u nekim dijelovima svijeta toliko je izražen da mijenja način života.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

"Konkretno ja sam posjetio jednu zajednicu koja je najsjevernija zajednice na svijetu, gdje ljudi žive. Kod njih nestaje leda i klima se toliko mijenja da oni naredne generacije moraju naučiti kako da postanu farmeri ili moraju pobjeći negdje i početi sve ispočetka", pojasnio je Davor.

O svemu ovome održat će predavanje na 3. Greencajt festivalu koji će se održati u Zagrebu. Najavljeno je više od 80 međunarodnih predavača i domaćih govornika iz deset zemalja svijeta, a zajednički nazivnik 30 panela i predavanja je održivost.

"Bitna tema je turizam, tako da otvaramo s održivim turizmom gdje će vodeći akteri koji su radeli na strategiji progovoriti o tome što moramo raditi da bi ga imali", izjavio je direktor festivala Vinko Filipić.

"Mislim da smo sretni jer smo dobili priliku ulagati i u mlade. Naime, omogućili smo 250 studenata besplatne kotizacije da sudjeluju na predavanjima i panelima i da zajedno nešto novo naučimo", izjavio je voditelj marketinga ENNA grupe Bruno Krčelić.

Ali da se i zabave jer će prvu večer festivala nastupati Gibonni, a drugu Konstrakta. Sav prihod od prodanih ulaznica bit će doniran dječjim bolnicama, odnosno akcijama čišćenja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene