Novo ruho farme

Farma se preselila u Dalmaciju, a evo zašto je Mia Kovačić to jedva dočekala i tko joj je voditeljska potpora

Mia Kovačić Mia Kovačić Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Franjo Ridjan i Mia Kovačić - 2 Franjo Ridjan i Mia Kovačić - 3 Franjo Ridjan i Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić i Frano Ridjan Mia Kovačić i Frano Ridjan Mia Kovačić i Frano Ridjan Mia Kovačić Mia Kovačić +0 Mia Kovačić Galerija

"Strpljen - spašen", reći će mnogi, a mi ćemo vam to primjerom i pokazati. Dvije godine čekali smo sedmu sezonu Farme, a njezino novo ruho oborit će vas s nogu. Nova, modernizirana Farma preselila se u Dalmaciju, a zašto je naša Mia Kovačić to jedva dočekala te tko će joj biti voditeljska potpora, zna Sanja Kuzmanović.

Struja, voda i suvremena tehnologija dosad su bile tek nedosanjani san, koji će se u sedmoj sezoni nove, modernizirane Farme, napokon ostvariti. Uz našu iskusnu Miju, kroz kamen i krš nove sezone vodit će vas i Frano Ridjan.

Pogledaj i ovo Tvoje lice zvuči poznato - 1 Ekipa otpustila kočnice! Tko je novi par na estradi i kako to izgleda kad legenda Mišo zahrče, pogledajte u našem videu!

''Jako sam sretna zato što mi ipak korijeni vuku iz Dalmacije pa je jako lijepo da smo tu sad došli, da je to ipak i maslina, i kamen, i jezero, i more i sve. Iznimno se veselim, a veselim se i što imam novo lice tu uz sebe'', govori Mia, a Frano se nadovezuje:. 

''Dosta će biti zanimljivo. Kolegica me primila odlično, sve bube smo riješili zajedno. Držala me čvrsto da se ne uplašim ovih surovih uvjeta koje će Farmeri imati. Ni sami nisu svjesni, zmije, paukovi, kamen, krš, ima i masline, svega. Nema čega nema tu.'' 

Uz pokoji konstruktivni savjet iskusne kolegice, Frano je morao proći i inicijaciju.

''Kako ne. Apsolutno! Prvo, Ridjan, nađi za jesti. Drugo, organiziraj da dođemo na to jelo. I treće, od svega da nam ne padne teško na želudac jer se rano dižemo'', govori Frano. 

U ovoj sezoni kandidate očekuje mnoštvo noviteta i iznenađenja. Sezona se s kontinenta prvi put preselila na more. I, u konačnici, u njoj možete očekivati neočekivano.

''Čekaj da vidim što piše u uputama: Farmeri nisu prijatelji, Farmeri su tu da odrade sve što treba. A kakvi ćemo biti? I Mia i ja smo tako neki tipovi, znaš... U nekim trenucima vidiš da ljudima treba bar malo te neke ljudskosti, a opet moraš držati distancu. Neki zagrljaj i to. Čitamo svaki dan prije spavanje njihove psihološke profile. Ali nikad ne znaš kako će se Farmer snaći na licu mjesta i u nekakvim stresnim situacijama. Svakako će neke svoje moralne vrijednosti, općenite i ljudske staviti na test'', objašnjavaju.

Ako je vjerovati ženskoj intuiciji, ova bi sezona mogla i nadmašiti očekivanja.

''Ja tu već vidim, kad gledam slike, vidim neke potencijalne ljubavne iskrice možda'', kaže Mia. 

''Zato je dobra kolegica, ja ih samo gledam i ne vidim ništa. Osim ljudi koji nemaju pojma u šta su se upustili...'', šali se Frano. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene