InMagazin otkriva

Evo kako je nastala fotka o kojoj svi pričaju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina je još jednom dospjela u središte medijske pozornosti. Ovog puta pažnju je privukla skinuvši se za naslovnicu hrvatskog izdanja magazina Elle.

Fotografija na kojoj je snimljena samo s krunom na glavi obišla je svijet. O njoj raspravljaju i poznati svjetski dizajneri. Jesu li razodijevanja pred fotobjektivima u službi umjetnosti, mogu li pomoći ili odmoći onima koji se odvaže na ovakav korak.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Slavan dizajnerski dvojac Dolce & Gabanna na svom je službenom twitter profilu objavio naslovnicu hrvatskog izdanja Elle, s koje se smiješi obnažena Severina. Naime, kruna koja je, uvjetno rečeno, jedini odjevni predmet koji pjevačica ima na sebi, nosi njihov potpis. Severinom su oduševljeni pa su fotografiju, odnosno hrvatsku pjevačicu u objavljenom komentaru, nazvali zadivljujućom.

>> Severina gola na naslovici Elle magazina - nosi samo krunu!

Fotografija s naslovnice koja je podigla toliko medijske prašine nastala je sasvim spontano, prilikom snimanja modnog editorijala za hrvatsko izdanje Ella.

'Mi nismo dogovarali naslovnicu sa golom Severinom. Mi smo dogovarali modni shooting i naslovnicu koja ide uz to.Ovo se dogodilo spontano, bila je dobra atmosfera na snimanju, trazili smo da malo to pomaknemo', otkrila je urednica časopisa.

Naime, tijekom snimanja netko je primijetio kako bi kruna na Severininoj glavi najbolje pristajala uz njezino nago tijelo. Ideju je Severina bez puno razmišljanja i prihvatila.

'Tu je Severina doista bila jako kooperativna, doista smo bili iznenađeni koliko je ona bila prirodna', otkrila je urednica.

Styling su osmislili Saša Joka i Petar Trbović. Iza fotoobjektiva stajao je poznati fotgrafski duo Decker - Kutić, a naslovnicu s nagom Severinom za In Magazin je prokomentirao i poznati hrvatski fotograf.

'Ta fotka je u redu. Ne vidi se ništa, a ona je potpuno gola. Snimljena je u redu. Možda malo prekontrasno za neki moj pojam fotografiranja, ali ok, u redu je fotka', kaže Ivan Balić Cobra.

Pred Cobrinim se fotoobjektivom kroz njegovu dugogodišnju karijeru obnažilo više poznatih žena.

'Mislim da je kod većine žena glavni razlog , bez obzira d ali su profesionalke ili domaćice , da je glavni razlog radoznalost', kaže fotograf.

Svoja su tijela u novinskim magazinima svojevremeno pokazale i neke domaće poznate dame, poput skijašice Nike Fleiss, glumice Lucije Šerbedžije, pjevačice Danijele Martinović i TV voditeljice Nikoline Pišek. Fotografije golih tijela nesumnjivo mogu imati umjetničku vrijednost, no važno je znati postaviti granice.

'Treba poštivati tu tanku liniju između senzualnog, erotičnog i u krajnjoj liniji pornografskog. A, to je opet ja mislim potpuno individualan pristup. Mislim da svatko od nas ima u sebi neko samoupozorenje , crveni semafor kad ti nekakva poza ili nekakvo svjetlo izgleda, ne ovo više nije ni erotski', zaključuje fotograf.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene