Frajer u 'Zori'

On je i otac i suprug i zavodnik!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On je i otac i suprug i zavodnik. U isto vrijeme i zaštitnik obitelji, a ujedno i onaj koji je najviše razara. On je Đivo Knego, fatalni muškarac iz naše dramske serije Zora dubrovačka.

Đivo Knego najfatalniji je muškarac Zore dubrovačke. Kad bismo ukratko željeli opisati taj lik,  dovoljno bi bilo reći da bi ga većina muškaraca nazvala ''frajerom'', dok bi žene zaključile kako ga se  treba kloniti. Ulogu Đive izvrsno nosi riječki glumac Alen Liverić.

Pogledaj i ovo showbuzz Zavodnik pokleknuo Dživino srce je primirila samo jedna žena

>> Upoznajte glavne ženske likove u Zori dubrovačkoj

'Meni je inače jako teško govorit o likovima koje glumim u seriji, filmu ili bilo čemu inače. I u teatru kad radim vrlo mi je teško govorit o svojim tim ulogama. Ne volim to pričat zato što taj lik na neki način će se razvijat i kroz cijelu priču. Dakle, igram Đivu, oca od male Judite koji je onako, kakao bih rekao, ima jednu mračnu prošlost. Mislim, bavi se mračnim poslovima i tako', opisao je glumac Alen Liverić koji u seriji uz suprugu ima i ljubavnicu.

'Zanimljivo kako to vas uvijek zanima, te intimne veze. Da, ja jesam sa Dešom u intimnoj vezi naravno u seriji, ne privatno. Dakle, pored žene imat ću i ljubavnicu', nastavlja Alen. No, nijedna od njih u tom odnosu nije sretna. U strahu da bi ga mogla izgubiti, njegova se supruga Maris u samoći i gotovo sramežljivo bori za njegovu ljubav.

Pogledajte prilog inMagazina! A hoće li slamatelj ženskih srca Đivo Knego ostati sam u opkoljenom gradu? Nastavak pogledajte večeras na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene