Pravi show

Prosidba i vjenčanje za pamćenje uz Ivana Zaka i Jelenu Rozgu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Druga sezona rubrike ''Petkom s Petkom'' počinje spektakularnom prosidbom pred nekoliko tisuća ljudi.

Na koncertu Ivana Zaka, Mišel Kušer iz Novske odlučio je zaprositi svoju dugogodišnju djevojku Amaliju Lekić.

Pogledaj i ovo Unuka iznenadila svog djeda (Screenshot: Video) Svaka čast Suze i emocije! Unuka iznenadila svog voljenog djeda: "Ne znam kako bih to opisao!"

Policija pokucala na vrata Maje Šuput - Evo što ih je dočekalo!

Nakon što je Amalija rekla 'DA' pred oduševljenom publikom, par je otišao na probno vjenčanje, a tamo ih je dočekalo još veće iznenađenje - kumovi Ivan Zak i Jelena Rozga. Kako su mladenci reagirali na kumove, što je Rozga savjetovala mladoj te kako je Zak smjestio Daliboru Petku, saznajte u prilogu inMagazina.

'Jednog dana o ovom ćemo pričati djeci, a imat ćemo o čemu pričati', rekli su novopečeni mladenci, a Jelena je rekla da im što prije želi malu bebicu. 'Kad imaju takve kumove, naravno da brak mora potrajati', rekao je Zak, koji je voditelju Daliboru Petku pripremio smicalicu. 'Sjećaš se ti kad me pozoveš u emisiju pa me stalno nešto ispituješ. Sad ja tebe pitam kako pjevaš', smijao se Zak na oduševljenje publike. Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

'Petkom s Petkom', rubrika je u kojoj voditelj Dalibor Petko priređuje iznenađenja gledateljima In Magazina. 'Princip ostaje isti, gledatelj kojem radimo iznenađenje ne prijavljuje se sam, već to radi netko njemu blizak, kako bi zaista sve ostalo iznenađenje. Prijave primamo putem maila petko@novatv.hr', rekao je Dalibor Petko najavljujući još uzbudljiviju sezonu.

'Već sada možemo najaviti da će se Goran Karan okušati kao instruktor vježbanja, a Željko Samardžić će glumiti tehičara koji dolazi popraviti kompjuter. Također najavljujemo i nekoliko upada na svadbe, rođendane, djevojačke večeri, ukratko tamo gdje nas najmanje očekujete', najavio je Petko.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene