Zajednička borba

Dečki na mršavljenju! Iznenadit će vas koliko su naši rokeri skinuli kilograma dosad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dečki iz Opće opasnosti krenuli su na dijetu.

Prije tjedan dana članovi grupe Opća opasnost prihvatili su izazov i odlučili gubiti kilograme ispred kamera In Magazina.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako će biti bivši..."

Stiglo je vrijeme i za prvu kontrolu.

Tko se pokazao najuspješnijim, je li netko prekršio protokol i kakvi su rezultati mršavljenja otkrit će vam Dalibor Petko u rubrici "Vitki i zdravi".

Dečki nisu bili uvjereni u uspjeh, nisu vjerovali da će izdržati, no sedam dana im je prošlo prilično brzo i lagano. "Ne ide skupa taj neki, ajmo reći, razuzdani rokerski život i ovako velika disciplina i motivacija, na kraju očekujemo jako dobre rezultate. Ovo je prvi put da jedan rock bend ide na dijetu i mislim da su pokazali veliku ozbiljnost", rekao je nutricionist Kenan.

Proteklog tjedna rekorder u smanjenju obujma postao je Žiža, dok je Pero Galić u kilogramima šampion. Žiža je izgubio već deset centimetara, dok je Pero izgubio deset kilograma. Koliko će smršavjeti u sljedećih tjedan dana? Kakav će biti konačan rezultat? Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene