Malo joj za sriću triba

Jedan od rijetkih nastupa - 'Sva prštim, sva se tresem!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Doris Dragović, Zorica Kondža i klapa Cambi Split sinoć su na humanitarnom božićnom koncertu u splitskom HNK oduševili brojne uzvanike.

Doris Dragović, koja posljednjih godina rijetko nastupa i to samo u posebnim prilikama, ovog je puta na oduševljenje publike otpjevala 'Zemlju i stinu' te 'Malo mi za sriću triba'.

Pogledaj i ovo Doris Dragović opravdanje ih nije utješilo Obožavatelji Doris Dragović razočarani zbog prekinutog koncerta u Zagrebu: "Tri sata se borite, je li tako teško sve odraditi i pripremiti ranije?"

Doris Dragović nastupat će u Beogradu!

'Kad su me pozvali da im se pridružim, bila sam više nego počašćena i tako silno vesela i radosna, da sam još uvijek puna dojmova. Sva prštim, sva se tresem, a to je onaj ugodni, lijepi osjećaj kad ti je duša puna', rekla je Doris.

Cilj koncerta bio je prikupljanje sredstava potrebnih za opremanje nove ambulante za oralnu kirurgiju u splitskom KBC-u. 'Svi mi koji smo se rodili sa nekim talentom, smatram da nam Bog nije dao glas i taj talent da ga koristimo samo za sebe, nego u svakom trenutku, ako se pokaže prilika, da možemo pomoći nekome kome je to potrebno', rekla je Zorica Kondža.

Dvosatnim spektaklom publiku su oduševili i momci iz Cambija, a u publici je bio i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar. Na koncertu je odana počast i trogirskom slavuju Vinku Coci, koji bi jučer proslavio svoj 59. rođendan, pa je cijelo kazalište predvođeno klapom zapjevalo čuvenu 'Vilo moja' dok se s platna smiješio dobri i neprežaljeni tenor.

Osim sjajnog koncerta popratili smo i splitsku premijeru dugometražnog prvijenca mladog redatelja Bruna Mustića, kojega je kao 17-godišnjak snimio s budžetom od nula kuna.

Više o tome pogledajte u prilogu InMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene