A sad se imaju čime pohvaliti!

Dečki iz benda Tragovi progovorili o teškim počecima: ''Doslovno smo svirali za putne troškove i da nam plate jedno piće!''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tragovi (Foto: PR) +0 Tragovi (Foto: PR) Galerija

Kad Sergej Ćetković napiše pjesmu, a otpjevaju ju mladi i talentirani dečki iz Podravine, bend Tragovi, dobar rezultat ne može izostati. Sve o svojoj suradnji s poznatim Crnogorcem, nastupu u Areni Varaždin, ali i svojim teškim počecima članovi grupe Tragovi otkrili su ekipi In magazina.

Nakon dvije godine pauze, grupa "Tragovi" ima novu pjesmu koju autorski potpisuje velika regionalna zvijezda Sergej Ćetković.

Pogledaj i ovo Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović nema tko nije bio Najveća imena srpske estrade sjatila se na proslavu rođendana kćeri miljenika regije, pogledajte tko je sve došao na veliki tulum za pamćenje!

''Nismo planirali pitati ga ništa, ni za glazbu ni za tekst, ali nekako je prirodno to došlo ako nešto imaš slobodno nam ponudi i javio se odmah je pogodio s pjesmom'', kažu dečki iz benda. 

Sergej je ove dečke oduševio već pri prvom susretu.

''Dobra zafrkancija, čovjek je stvarno i za ozbiljan posao i za sve drugo, nema kod njega ega. To je jako lijepa karakteristika i osobnost'', kažu. 

Pjesma "Da si mi tu" već je osvojila i simpatije publike.

''Ima jako puno dobrih komentara ima i nešto lošijih da smo otišli u Srbiju raditi pjesme po produkciju, ali nekako ne obaziremo se na te komentare'', kažu. 

Dečki iz Tragova surađivali su i s Denisom Dumančićem, a upravo s njim često uspoređuju pjevača Mihaela. 

''Kad snimiš nešto Denisovo, zvuči kao Denis, kad snimiš nešto Sergejevo zvuči ko Sergej Ćetković naravno da su to ti autori ne možeš od toga pobjeći zato kažem da bi voljeli nešto mi sami napisati, pa da čujemo u kojem smjeru bi to otišlo'', kažu. 

Videospot za ovu pjesmu sniman je u Donjem Karinu na rijeci Karišnici, u Posedarju te u Zagrebu, a u ekipi Tragova prevladavaju Podravci.

Tragovi su na glazbenoj sceni od 2017., ali njihovi počeci nisu bili lagani.

''Ni ugostitelji nas nisu tad znali, doslovno smo svirali za putne troškove i da nam plate jedno piće'', prisjećaju se. 

I naziv benda smislili su sasvim slučajno.

''Krenulo je ime od jedne križaljke tragovi, tragovi u pijesku, pa zvučno ime to nam je Kristijan bubnjar nadjenuo'', kažu. 

Najveći nastup dosad su imali u Areni Varaždin 2019., kad su nastupili kao predgrupa Željku Joksimoviću, a taj nastup i danas dobro pamte.

''Ja sam pozdravio krivi grad rekao sam Arena Zagreb, umjesto arena Varaždin'', prisjetili su se.

Uskoro planiraju objaviti album prvijenac, a želja im je i snimiti duet.

''S nekim ženskim vokalom bih volio napraviti neki duet, neku ljubavnu baladu meni se Lorena sad sviđa, kako vizualno ili i jedno i drugo, super pjeva cura'', kažu. 

Tek su na početku svojeg glazbenog puta, ali nema sumnje da će Tragovi ostaviti trag na našoj glazbenoj sceni.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene