Počinje polufinale!

Audicijske emisije Supertalenta završene! Među kandidatima našla se i jedna povratnica, a ostvaren je i jedan dugogodišnji san!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent - 6 Supertalent - 5 Supertalent - 4 Supertalent - 3 Supertalent - 2 +0 MILICA I SLAVICA ZLATAR, Supertalent 2022, audicija - 2 Galerija

Audicijski dio devete sezone Supertalenta je završio. Plesom, sviranjem i vokalno sinoć su se predstavili posljednji kandidati. Matija Predojević Petrić oduševio je žiri opernim nastupom. Među kandidatima našla se i jedna povratinca, a ostvaren je i jedan dugogodišnji san. Žiri sada treba odabrati tko sve stiže u polufinale.

Član osječkog HNK-a Matija Predojević Petrić nastupom u Supertalentu izazvao je sinoć veliko oduševljenje i publike i žirija. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''Kod njih je tiha misa...'' Šuput otkrila djelić atmosfere sa snimanja novog ''Supertalenta'' i pokazala poskrivećki što u pauzama radi muški dio ekipe!

A onda je isto plesnom koreografijom na svili učinila i Ana Vukman.

Sinoć je na pozornici bilo mnogo plesa. Jazzom, akrobatskim i modernim plesom simpatije žirija osvojila je i Marina Mitrović.

Zanimljivu plesnu koreografiju izveo je Sammed Mukanović. Četiri prolazna glasa za svoj nastup osvojio je i street workouter Leo Kovačević. 

Na pozornicu se vratila i prošlogodišnja kandidatkinja Branka Čikeš. 

Prolazne glasove nisu uspjele osvojiti mama Slavica i kći Milica, kao ni Robert Lučić ni članovi plesnog kluba Vibe. Na samom kraju emisije nastupio je kandidat Viktor Hršak iz Osijeka, koji je nakon dugogodišnjeg prijavljivanja u show napokon ostvario svoj san nastupivši na pozornici Supertalenta. S gledateljima je podijelio i inspirativnu poruku.

''Rekao si, pokazao si, svima dokazao i na tome ti bravo'', rekla mu je Martina. 

Žiri se bacio na posao i pretresao ponovno sve kandidate. Iduće nedjelje na redu je prva polufinalna emisija. Koji će kandidati probiti led, doznajte u idućoj epizodi Supertalenta!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene