Uspješan mladić

Doktor House dobio nasljednika: Nekoć slatki klinac postao je najpoznatiji televizijski doktor

Freddie Highmore (Foto: Profimedia) Freddie Highmore (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Good Doctor Freddie Highmore (Foto: Profimedia) Freddie Highmore (Foto: Profimedia) Freddie Highmore (Foto: Profimedia) Good Doctor Freddie Highmore (Foto: Getty Images) +0 Freddie Highmore (Foto: Getty Images) Galerija

Serija "The Good Doctor" oduševljava gledatelje, a glavni glumac Freddie Highmore postaje sve zanimljiviji javnosti.

Nova hit-serija "The Good Doctor" američka je liječnička drama koja radnjom neodoljivo podsjeća na proslavljenog "Dr. Housea". 

Pogledaj i ovo Glumica Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) Slavni o Lijepoj Našoj Ova bivša Bondova djevojka neprestano priča o hrvatskim korijenima: ''Da napravim DNK test?''

Priča o mladom autističnom, ali briljantnom krirurgu čiji mozak operira gotovo robotski, zbog čega spašava mnoge živote, oduševila je publiku i kritiku, pa će se nakon prve dvije snimiti i treća sezona. 

Glavna zvijezda serije je 26-godišnjak mlađahnog izgleda Freddie Highmore. Dobro poznato lice britanskih filmova, ali i dječjih avantura iz prošlog desetljeća, Freddie se iz dječje zvijezde slatkog lica pretvorio u mahera za uloge čudaka i psihopata. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MONDAY'S #1 SHOW @thegooddoctorabc @freddiehighmore

Objavu dijeli Freddie Highmore (@_freddiehighmore)

Nakon što je djetinjstvo proveo glumeći u holivudskim filmovima bok uz bok najvećih zvijezda današnjice, poput Johnnya Deepa u filmu "Finding Neverland" ili "Charlie i tvornica čokolade", Freddie se prebacio na mnogo mračnije projekte. 

Njegovo utjelovljenje lika Normana Batesa u seriji "Bates Motel" osigurala mu je prve nagrade za najuspješnije mlade glumce, a uslijedio je još veći projekt - "The Good Doctor". Uloga doktora donijela mu je i prvu nominaciju za Zlatni globus, a mnogi ga već sada predstavljaju kao nasljednika legendarnog doktora Housea. 

Iako smo navikli gledati njegovo nježno lice, Freddiejev privatni život i razvoj karijere poznati su tek najzagriženijim fanovima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙 #freddiehighmore

Objavu dijeli Freddie Highmore (@_freddiehighmore)

Freddie je zapravo od djetinjstva bio predodređen za svjetla pozornica jer su mu roditelji bili lovci na talente čiji su klijenti bili i Daniel Radcliffe i Imelda Staunton. Svoju karijeru na filmskom platnu započeo je sa 7 godina, a prvi veći uspjeh dogodio se s dramom "Finding Neverland", koja priča intimnu priču o tome kako je nastao slavni dječji roman "Petar Pan". 

Uskoro je uslijedilo još atraktivnih uloga, a među njima se svakako ističe ona u već spomenutom filmu "Charlie i tvornica čokolade", gdje je igrao glavnu ulogu, a sve pod redateljskom palicom kultnog Tima Burtona. 

Mladi glumac specijalizirao se za dječje filmove i crtiće, pa je davao svoj glas mnogim animiranim likovima, a 2008. je glumio u "Spiderwick kronikama", filmu temeljenom na poznatoj seriji dječjih knjiga.

Skok u svijet odraslih dogodio se 2013. kada je Freddie prihvatio ulogu Normana Batesa u mračnom trileru temeljenom na filmu "Psiho" Alfreda Hitchcocka. Glumeći muškarca koji je patološki opsjednut svojom majkom, Freddie se profilirao kao jedan od najperspektivnijih glumaca današnjice. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Nothing's impossible, Charlie." 🍫 #charlieandthechocolatefactory

Objavu dijeli Duygu Bozdağ (@duygubozdag8)

Taj uspješni mladić, za kojeg bi mnogi rekli da je mnogo mlađi no što doista jest, trenutačno živi u Londonu i više od svega cijeni svoju privatnost pa ga je teško vidjeti u javnosti, a informacija o njegovu ljubavnom životu gotovo da uopće nema. 

Poznato je da je bio u vezi s glumicom Dakotom Fanning, ali i da je ostao duboko traumatiziran tom vezom koja je neslavno završila. Navodno je Freddie nakon prekida s prijateljicom iz djetinjstva i također dječjom glumačkom zvijezdom Fanning ostao slomljenog srca te se od tada klonio veza. 

Par je prekinuo 2018. godine, a sve je inicirala Dakota. Šuška se da je Freddie zapravo homoseksualac koji to ne želi priznati, no te glasine nisu potvrđene niti su ikada postojali stvarni dokazi za te tvrdnje. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) Ava i Richie Sambora (Foto: Instagram) +3 Ava Sambora (Foto: Instagram) Celebrity Plavokosa ljepotica sve više sliči na slavnu majku u mlađim danima, a nešto je bome pokupila i od oca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene