Prava poslastica

Novi pjevač Baraba zaveo ženu zmaja, a ona tetovirala logo grupe iznad guze!

Barabe (Foto: PR) Barabe (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Barabe (Foto: PR) Barabe (Foto: PR) Barabe (Foto: PR) +0 Barabe (Foto: PR) Galerija

Grupi Barabe žene su zakon pa im poklanjaju novi hit single "Žena zmaj" i novog zgodnog pjevača Jerka.

Nakon hita "Žene su zakon " omiljene pjesme ženske populacije grupa Barabe mladi "kraljevi zabave" pripremila je još jednu poslaticu upravo ženama. Ovoga puta poklanjaju pjesmu "Žena zmaj" uz prateći video koju je za njih skladao BOYTRONIC ujedno i redatelj spota, te predstavljaju novog zgodnog pjevača Jerka Fabića.

Pogledaj i ovo Barabe predstavile novi singl (FOTO: Screenshot/YouTube) upoznali se nedavno Frontmen poznatog benda "zaveo" najseksi Hrvaticu: "Njoj ne možeš reći ne"

Dugotrajna potraga za novim vokalom konačno je završena. Poziciju glavnog vokala grupe zauzeo je 25- godišnji Jerko, učitelj razredne nastave iz Donje Dubrave kraj Čakovca.

"Jako sam sretan što su mi Barabe dale priliku da pokažem što znam i da se bavim onime što najviše volim. "Žena zmaj" je pjesma koja me „kupila“ na prvu, iz razloga što odgovara mom karakteru – temperamentna je, živahna, vesela i zavodljiva“, otkriva nam pjevač Jerko, te dodaje: „Iako mi je ovo bilo prvo snimanje, uživao sam u svakom trenutku. Jedva čekam reakciju publike, ali najviše se veselim nadolazećim nastupima i koncertima s mojim Barabama“, poručio je zgodni pjevač grupe Barabe.

Atraktivan spot snimljen je u pogonima TSŽV- Tehničkog servisa željezničkih vozila i bez njihove susretljivosti i pomoći Boytronica, ova ideja i spot ne bi bili realizirani.

Ulogu  "Žene zmaja“ dobila je atraktivna plesačica Filipa Ledić koja je upisala jednu od najprestižnijih Musical akademija u New Yorku. Plesači pod maskama najbolji su hrvatski hip- hop plesači dok je koreografiju osmislio i sam plesač Mario Jukić zajedno sa koreografom Alenom Sesartićem.

"Spot je snimljen isključivo sa vizualnim naglaskom na grupu Barabe, na predstavljanje novog pjevača Jerka i na ples. Monumentalnost TSŽV prostora i lokomotiva te dosad publici neviđena lokacija, uz bogate kolore je upravo ono što smo željeli postići. Kao redatelj i autor skladbe bih istaknuo da mi je Jerko zaista pravo otkriće, kako vokalno tako i vizualno, jer iako mu je ovo prvi spot, njegov odnos spram kamere je kao da je u estradnim vodama godinama i kao da mu je ovo pedeseti spot. To je zaista rijetkost doživjeti što samo potvrđuje da će Barabe brzo, sigurno i kvalitetno uskoro naći svoje mjesto na vrhu hrvatske estrade", rekao je Boytronic.

Reggaeton, odličan Jerkov vokal i Boytronicov zarazan tekst i glazba osvojiti će vas na prvo slušanje i natjerati da zaplešete već na prve taktove.

Je li Žena zmaj“ pokazala novom pjevaču Jerku tetovažu saznati ćete na kraju spota, do tada uživajte u pjesmi i videu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +4 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Mateo Kovačić šokirao obožavatelje na Instagramu: Obrisao većinu fotografija, pa i one sa suprugom Izabel

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene