Što se događa?

Mateo Kovačić šokirao obožavatelje na Instagramu: Obrisao većinu fotografija, pa i one sa suprugom Izabel

Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Mateo Kovačić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Galerija

Mateo Kovačić odlučio je obrisati većinu fotografija sa svog profila na Instagramu.

Hrvatski reprezentativac i trenutačni igrač londonskog kluba Chelsea F.C., 25-godišnji Mateo Kovačić iznenadio je obožavatelje koji ga redovno prate na Instagramu nakon što je odlučio obrisati većinu objavljenih fotografija, uključujući i one s lijepom suprugom Izabel Kovačić.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 1 ''Kakva ljepotica'' Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

Razlog zbog kojeg se odlučio na taj potez nije poznat, ali trenutačno se na njegovu profilu nalazi tek pet fotografija, koje su uglavnom snimljene na nogometnom terenu.

Izabel je s njim samo na jednoj fotografiji, i to onoj kojoj je objavio prije jedan dan nakon osvojena tri boda sa svojim klubom. Uz to je na profilu ostavio i jednu sliku vjerske tematike, vjerojatno da pokaže koliko mu vjera u životu znači.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mateokovacic8 on

Mateo je s obožavateljima sve donedavno dijelio fotografije iz privatnog i profesionalnog života, no očito je odlučio promijeniti pristup.

Matea na Instagramu prati više od 4 milijuna obožavatelja koji se nadaju kako će i dalje imati priliku uživati u prizorima iz života svog omiljenog nogometaša.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty Images) +0 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Zaboravila je hlače ili? Najpoznatija plus size manekenka prošetala u izdanju koje je mnoge zbunilo  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene