"Everest"

Poslušajte Pavelovu posvetu djetinjstvu i splitskoj buri: "To je pjesma o nekim bezbrižnijim danima"

Grupa Pavel Grupa Pavel Goran Berović/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Pavel Galerija

Grupa Pavel predstavlja singl "Everest", ali i najavljuje predstojeće koncerte.

Grupa Pavel objavila je treći singl s nadolazećeg novog studijskog albuma, a riječ je o pjesmi "Everest".

'"Everest je pjesma o nekim bezbrižnijim danima, kad su parkovi djelovali kao prašume, a brijegovi kao planine. To je posveta djetinjstvu, splitskoj buri i danima provedenima hvatajući krijesnice u tegle od marmelade, igranju na vatalo, kukalo i trule kobile, danima modrica i krasta na koljenima", pojasnio je autor Aljoša Šerić.

Autorski potpis novog Pavelovog singla i dalje je upravo onaj Aljoše Šerića. Pjesma je snimana u RSL Studiju u Novom Mestu, a dijelom i u Penthouse studiju u Zagrebu. Produkciju potpisuje Jere Šešelja, dok video spot nosi potpis Radislava Jovanova Gonza.

Na nadolazećoj dodjeli glazbene nagrade Porin, koja će se održati 28.travnja, Pavel je nominiran u nekoliko kategorija; za Pjesmu godine, Najbolju vokalnu suradnju te Najbolji video spot. Sve te nominacije zaradila je pjesma "Dani koji sjaje", snimljena u suradnji s nekadašnjim članovima Novih fosila - Sanjom, Marinkom i Zecom.

Bend je i koncertno aktivan pa će prije ljetnih nastupa, 1.7. razveseliti zagrebačku publiku koncertom na krovu MSU-a.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel McAdams Rachel McAdams - 1 Rachel McAdams - 4 Rachel McAdams - 3 +9 Rachel McAdams - 2 Celebrity Neobrijani pazusi i minimalni fotošop omiljene ljepotice: ''Ovo je moje tijelo, za svakoga je drugačije izgledati najbolje''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene