zabranila obradu

Neobrijani pazusi i minimalni fotošop omiljene ljepotice: ''Ovo je moje tijelo, za svakoga je drugačije izgledati najbolje''

Rachel McAdams - 2 Rachel McAdams - 2 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel McAdams Rachel McAdams - 1 Rachel McAdams - 4 Rachel McAdams - 3 Rachel McAdams - 2 Rachel McAdams - 5 Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Rachel McAdams (Foto: Getty Images) +6 Rachel McAdams i Jamie Linden (Foto: Profimedia) Galerija

Rachel McAdams vraća se na velika vrata promovirajući svoju prirodnu ljepotu i novi film "Bože, jesi li tu? Ja sam, Margaret".

Američka glumica i miljenica Hollywooda Rachel McAdams pokazala je svoju prirodnu ljepotu na minimalno uređenim fotografijama, a pozirala je i s neobrijanim pazusima. 

Pogledaj i ovo Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Odgovara joj mir Ljubila je nekoliko kolega, a onda je odlučila sakriti svoj privatni život, o kojem se zna samo najosnovnije

44-godišnja Rachel pozirala je na snimanju za magazin Bustle i pritom je sama inzistirala na tome da fotografije budu tek minimalno uređene i obrađene prije objave.

Fotografije pogledajte OVDJE.

"Na ovom snimanju nosim donje rublje od lateksa. Ali ja sam rodila dvoje djece, ovo je moje tijelo i mislim da je toliko važno da se vratim u svijet. U redu je izgledati najbolje što možeš, raditi na tome i biti zdrav, ali to je za svakoga drugačije", izjavila je glumica.

Rachel trenutačno promovira svoj nadolazeći film "Bože, jesi li tu? Ja sam, Margaret", koji je inače filmska adaptacija iznimno popularne knjige Judy Blume. U svom podužem intervjuu za Bustle Rachel je priznala da se i dalje osjeća krivom jer je uzela dvogodišnju stanku u Hollywoodu, i to dok je bila na vrhuncu svoje karijere sredinom 2010-ih, kako bi ostala zdrava.

"Osjećala sam se krivom što nisam iskoristila priliku koja mi je pružena jer sam znala da sam jako sretna. Ali također sam znala da to nije u skladu s mojom osobnošću i onim što mi je potrebno da ostanem zdrava", priznala je.

Unatoč tome što povremeno osjeća žaljenje što nije prihvatile neke uloge, smatra da je ipak donijela dobru odluku, ali da ni sama nije bila svjesna zašto je to učinila.

"Trebale su mi godine da shvatim što sam intuitivno radila. Pretpostavljam da sam uvijek imala osjećaj da će sve biti u redu; ili ću uspjeti ili neću", objasnila je Rachel te dodala da joj je njezino mentalno zdravlje bilo prioritet dok se u mladosti borila sa slavom.

Jednom je prilikom izjavila da se osjećala kao senzacija koja je nastala preko noći nakon što je postala poznata zahvaljujući ulogama u filmovima "Opasne djevojke", "Bilježnica" i "Lovci na djeveruše".

Prije toga pohađala je Sveučilište York i tri je godine radila u McDonaldsu, pa joj iznenadna slava nije lako pala.

"Ne ide se u kazališnu školu da bi se naučilo kako se nositi s tim. Ne postoji knjiga o tome kako to riješiti", rekla je misleći pritom na to kako su je svi prepoznavali u javnosti i tražili selfije.

Rachel je danas u sretnom braku s Jamiejem Lindenom s kojim ima sina i kćer, ali detalje privatnog života vješto krije za sebe.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 1 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 3 +12 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Celebrity Ne odvaja se od 18 godine mlađe zaručnice koja je strateške dijelove prekrila najmanjim mogućim trokutićima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene