Padaju novi rekordi!

Aleksandra Prijović najavila i četvrti koncert u Osijeku: "Jako se radujem koncertu, ipak sam ja u tom kraju i odrasla"

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Ranko Suvar/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +20 Aleksandra Prijović Galerija

Nakon rekordno rasprodana tri koncerta Aleksandre Prijović u Osijeku koja su najavljena u svega 24 sata, poznat je datum i četvrtog koncerta.

Nakon rekordno rasprodana tri koncerta Aleksandre Prijović u Osijeku koja su najavljena u svega 24 sata, poznat je datum i četvrtog koncerta.

"Osijek vidimo se i na četvrtom koncertu 17. veljače. Sa zadovoljstvom vam ispunjavam želju, hvala vam od srca na ljubavi koju mi dajete", poručila je Aleksandra. 

Osim što se Gradski vrt za Aleksandrine koncerte rasprodao rekordnom brzinom, nitko do sada u osječkoj dvorani nije najavio četiri koncerta. Titulu rekorderke Aleksandra je osim u Zagrebu, osvojila i u Osijeku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)

"Jako se radujem koncertu u Osijeku, ipak sam ja u tom kraju i odrasla i još jednom hvala svima koji su kupili karte, jedva čekam. Tamo sam provela djetinjstvo, tako da je ovo za mene zaista posebno", poručila je ranije za Extra FM.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Zanimljivosti Koncert u čast Oliveru prebačen je na datum u ožujku, svi se pitaju imaju li s tim veze termini Aleksandre Prijović

Spektakularna turneja Od istoka do zapada osvojila je cijelu regiju, stoga ne čudi što Osječani s nestrpljenjem iščekuju najpopularniju i najuspješniju glazbenicu ovoga doba.

Idete li na koncert Aleksandre Prijović u Osijek?

  • Da, karta je kupljena!
  • Ne, ne slušam Aleksandru!

Ukupno glasova:

Svi koji žele biti dio spektakla ulaznice mogu osigurati putem sustava Eventim.hr. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Rudan Severina Severina Severina +25 Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Celebrity Brutalan komentar Vedrane Rudan na slučaj Severina - Popović: "Severina nek se je*e, vještice, nisi naša cura!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa - 7 Dua Lipa - 5 +25 Dua Lipa - 2 Clubzone U Hrvatsku stiže jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, a održat će čak dva koncerta!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene