Ravno u glavu!

Brutalan komentar Vedrane Rudan na slučaj Severina - Popović: "Severina nek se je*e, vještice, nisi naša cura!"

Vedrana Rudan Vedrana Rudan Goran Kovacic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Rudan Severina Severina Severina Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Severina - 1 Severina - 2 Severina Severina i Luka Modrić - 3 Severina i Luka Modrić - 2 +19 Severina i Luka Modrić - 1 Galerija

Vedrana Rudan objavila je tekst podrške Severini, a ovo nije prvi put da je stala na njezinu stranu.

Naša književnica Vedrana Rudan oglasila se na svojoj internetskoj stranici i objavila znakovit tekst o Severini i njezinu slučaju, nakon što je Vrhnovni sud donio odluku prema kojoj se skrbništvo nad njezinim sinom Aleksandrom vraća njegovu ocu Milanu Popoviću.

Vedranin tekst posvećen Severini prenosimo u cijelosti:

"Severina je opet ostala bez djeteta, hrvatske institucije samo rade svoj posao, ali to više nije VIJEST. Bilo je očekivano.

Tko je, u hrvatskim okvirima, Severina? Ona je žensko koje se, od kako je stupilo na pozornicu, ponaša kao muško. Hoće slavu, hoće lovu, željela je i dobila dijete izvan braka. Zašto žene ne naručuju spermu poštom? Provocira institucije sistema, ne poštuje učiteljice, tete u vrtiću ni one ženske u centrima za neki rad. O velečasnim sutkinjama da se ne govori. Drska baba navukla je hlače i piči li ga piči.

E, kad bi ona pičila li ga pičila doma iza zaključanih vrata dok mužu sprema ručak a u mislima se priprema za popodnevno glačanje i možebitno kasno noćno kresanje, kad sredi kuću i kad on ugasi televizor… Ali ne! Ona želi biti javna ženska i tako navesti, po prirodi čedne Hrvatice, da se maknu od djece, crkve i kuhinje. Opa!

Seve nikako da nauči u kakvoj zemlji živi. Govori preglasno, misli, želi sina uz sebe, uostalom, poznato je da 99% Hrvatica dobije dijete nakon razvoda. Ne kuži Severina da mi koje smo dobile djecu kad smo odje*ale muževe nismo bile Severine. Mi smo obične babe, ženke koje imaju pravo na djecu, vrlo često ta prava koja dobivamo prelaze sve granice.

Nakon rastave imamo pravo na brigu o hranjenju, oblačenju i školovanju djece. Nitko nam ne oduzima radost plaćanja treninga, instrukcija i osiguravanja krova nad glavom za našu djecu. Nekim sretnicama čak sjedne mjesečno na račun 150 eura alimentacije.

Severina nije jedna od nas. Ona jest građanka Republike Hrvatske. Ona jest dobila izvanbračno dijete pa ipak nema status obične majke. Da ima taj status je*alo bi se Hrvatskoj za nju kao što joj se je*e i za sve hrvatske majke koje imaju izvanbračnu djecu.

Vještica nije naša cura. Nije naša cura onako kako su bili “naši dečki”, oni BBB koji su krenuli za Grčku da bi se tamo mlatili sa sebi sličnim huliganima. Pucale su glave, tekla je krv, jedan je dečko, srećom nije bio bluboj, izgubio život…

Ma, sjećate li se tog slučaja? Čitava je Hrvatska bila na nogama. Naš Veliki vođa, Crkva, ministar vanjskih poslova, svi hrvatski dečki koji su inkarnacija Lijepe naše urlikali su kako oni “naše dečke” neće ostaviti na cjedilu. I nisu. Dečki su građani Republike Hrvatske, svaka zemlja štiti svoje građane ma što učinili.

Slali su se lijekovi, brinuli smo hoće li ih Grci u zatvorima, jadničke nevine, guziti bez milosti, što učiniti da ih se pod svaku cijenu dovuče doma jer su ti huligani “naši dečki”. Neke je BBB Hrvatska izvukla pa su dvojica od njih krenula za Vukovar i tamo prebila nekolicinu dječaka jer su govorili srpski. Koga briga. BBB su “naši dečki” i kad mlate. Bit će “naši dečki” i kad nekog ubiju onako kako Severina nikad neće biti naša cura.

Doduše, budimo objektivni. Njezin protivnik nije neka šuša, nekakav kriminalac, monstrum ili, bože me sačuvaj, psihopata. Naprotiv. On je nježan otac i veliki dobrotvor. Teško je nabrojiti koliko je izgradio dječjih igrališta, škola, bolnica, vodoskoka, kolikim je staricama Hrvaticama pomogao da pređu zebru…

Smijemo li takvoj ljudini i sad već Našem Dečku oduzeti sina na, ne daj bože, dva tjedna mjesečno? Nema šanse! Naša Majka Tereza u hlačama mora dobiti svoje dijete da ga pazi i mazi 24 sata dnevno 365 dana godišnje. I to je malo kad se u obzir uzme što je do danas hrvatski heroj domovinskog mira učinio za Hrvatsku.

Severina nek se je*e. Đe je vodoskok, Seve? Nema ga. Pa zašto bismo ti onda dali dijete? Samo zato jer je tvoje i samo zato jer ga voliš i samo zato jer on tebe voli? Vještice, nisi naša cura.

Uskoro će u Hrvatskoj predsjednički izbori. Jasno mi je tko će biti Milanovićev jedini protivnik. Kako mene ova Hrvatska je*e?! Pred kakav me izbor stavlja?! Ili Zoran ili Milan.

Ma, gonite se! Glasat ću za Zorana pa makar me hrvatske institucije zbog toga strpale u ludnicu ili mi oduzele djecu", napisala je Vedrana.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina objavila dirljiv video poslije neočekivane vijesti i sve rasplakala, pa poručila: "Slučaj mog djeteta nije jedini, pišu mi brojne majke, a ja im obećavam..."

Inače, Vedrana javno iskazala podršku Severini i 2021. godine i to gostujući u emisiji "Jutro na Prvoj", a isječak je objavljen i na Severininu profilu na Instagramu.

"Severina je najmoćnija žena u povijesti Hrvatske, ja govorim o Hrvatskoj, zemlji koja postoji od 1991. Ona je najmoćnija žena, najpoznatija, ona se ukazuje, ona se ne pokazuje... Ona je ona. Ona nema prezime. Ona je Severina. Ona je idealna meta za državu. Treba silovati Severinu i onda šalješ poruku svim ostalim ženama koje ne mogu doseći taj nivo", rekla je između ostalog tada Vedrana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Hvala ovoj divnoj ženi. Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvijek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvijek sam je voljela, jer joj nitko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito… da boli. Boli njena sloboda. Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smijem se. Samo moja mater bi bila 'gora' od nje. Mater držin 'na lancu' već devet godina. Umjesto moje matere, naših matera, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane", zahvalila joj je tada Severina.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić +15 Podrška za Severinu Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa - 7 Dua Lipa - 5 +25 Dua Lipa - 2 Clubzone U Hrvatsku stiže jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, a održat će čak dva koncerta!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene