Spremni na sve

Kako je Will Smith promijenio Oscare? Nakon incidenta s prošlogodišnje dodjele uvedena je velika novost: "Nešto što nikada dosad nismo imali"

Will Smith, Chris Rock Will Smith, Chris Rock Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jimmy Kimmel +0 Will Smith, Chris Rock Galerija

Akademija filmske umjetnosti i znanosti organizirala je krizni tim za ovogodišnje Oscare nakon incidenta s Willom Smithom i Chrisom Rockom na prošlogodišnjoj dodjeli.

Potaknuta incidentom na prošlogodišnjim Oscarima, Akademija filmske umjetnosti i znanosti (AMPAS) ove je godine organizirala krizni tim koji obučava za rješavanje potencijalnih hitnih situacija na dodjeli 12. ožujka.

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) napredak koji je čekala Supruga glumca koji je zbog nje napravio skandal na Oscarima, pohvalila se pomakom u borbi s bolesti o kojoj je godinama šutjela

"Zbog prošle godine otvorili smo svoje umove prema mnogim stvarima koje se mogu dogoditi na Oscarima. Imamo cijeli krizni tim, nešto što nikada dosad nismo imali, i mnogo spremnih planova za razne moguće scenarije. Tako da se nadamo da će tim biti spreman za bilo što u slučaju da se nešto dogodi", kazao je za Time Bill Kramer, izvršni direktor Akademije.

Dodao je i kako smatra da će dodatnu zaštitu od potencijalnih incidenata omogućiti i povratak svojevrsnog veterana Jimmyja Kimmela kao voditelja, koji je vodio dodjelu 2017. i 2018. godine.

"Kimmel je netko tko je navikao na sve što donosi televizija uživo i svjestan je da stvari ne teku uvijek po planu. On je voditelj koji se zna nositi s takvim situacijama", objasnio je Kramer.

Istaknuo je i kako smatra da se trebalo i moglo brže i bolje reagirati na incident s Willom Smithom i Chrisom Rockom s prošlogodišnje dodjele.

Podsjetimo, Will se na dodjeli Oscara 2022. popeo na pozornicu i ošamario voditelja ceremonije Chrisa Rocka zbog šale na račun ćelave glave njegove supruge Jade Pinkett Smith. Manje od sat vremena kasnije Smith je osvojio Oscara za najboljega glumca za ulogu u filmu "Kralj Richard".

Akademija filmske umjetnosti i znanosti, koja broji 9900 članova, odmah nakon dodjele osudila je postupke Willa Smitha, a zabranjen mu je i dolazak na dodjelu nagrada Oscar u periodu od 10 godina.

Smith se nekoliko mjeseci nakon skandala javno ispričao Rocku u videu koji je objavio na svojem profilu na Instagramu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 +25 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 7 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene