Ljut je...

Chris Rock konačno je odgovorio na ispriku Willa Smitha, ovakvu reakciju Smith sigurno nije očekivao

Chris Rock Chris Rock Afp 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Rock Chris Rock i Lake Bell Chris Rock i Lake Bell - 5 Chris Rock i Lake Bell - 4 Chris Rock i Lake Bell - 3 Chris Rock i Lake Bell - 2 Chris Rock i Lake Bell - 1 Chris Rock i Lake Bell - 4 Chris Rock i Lake Bell - 3 Chris Rock i Lake Bell - 2 +10 Chris Rock i Lake Bell - 1 Galerija

Čini se da je Chris Rock odgovorio na video isprike Willa Smitha zbog skandala koji je izbio na Oscarima ove godine.

Tijekom kratkog nastupa s Daveom Chappelleom u O2 Areni u Londonu, 57-godišnji komičar Chris Rock rekao je "J**o tvoj talački video", a fanovi su sigurni da se ova rečenica odnosila na video Willa Smitha kojim se javno ispričao Chrisu.

Pogledaj i ovo Eddie Murphy "Imao je sreće…" Eddie Murphy javno ismijao Willa Smitha, pogledajte trenutak o kojem svi bruje: "Ne spominjite njegovu suprugu!"

Podsjetimo, na ovogodišnjim Oscarima izbio je pravi incident kad je Smith ošamario komičara zbog šale na bolest njegove supruge Jade Pinkett Smith.
Smith se Rocku javno ispričao u videu, ali Chris se o tome slučajno nije oglašavao. Na šamar se jednom dosad osvrnuo samo u svojim stand-up nastupima, a to je napravio i sada.

Rock je također rekao da je to "j****o boljelo''.

"On je glumio Muhammada Alija. Ja ne mogu glumiti čak ni Floyda Mayweathera", također se navodno našalio Rock u nastupu.

"Javio sam se Chrisu i odgovorio mi je da još nije spreman razgovarati i da će mi se javiti kad bude. Zato ću ti sada reći, Chris, ispričavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad budeš spreman razgovarati", kazao je u Smith u videu, a također se ispričao i Chrisovoj majki te njegovoj cijeloj obitelji.

Will se tijekom dodjele Oscara popeo na pozornicu i udario Rocka u lice nakon što se komičar našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith. Manje od sat vremena kasnije, Smith je osvojio Oscara za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Kralj Richard".

Akademija filmske umjetnosti i znanosti, koja broji 9.900 članova, odmah nakon dodjele osudila je postupke Willa Smitha, a zabranjen mu je i dolazak na dodjelu nagrada Oscar narednih 10 godina.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk i Bradley Cooper +10 Irina Shayk - 2 Celebrity Prošetala je u haljini golih leđa i bez grudnjaka, a sve to ostalo je u sjeni drugog detalja kojem nisu odoljeli brojni frajeri

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +22 Vlatka Pokos i Ivana Delač Zanimljivosti Vlatka Pokos otkrila što misli o novom izgledu i bujnoj pozadini slavne reality zvijezde, mnogi su ostali u čudu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene