javno ga prozvao

Kanye West razbjesnio legendarnog Ozzyja Osbournea: "Ne želim imati ikakve veze s tim čovjekom!"

Kanye West Kanye West Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West Ozzy i Sharon Osbourne Ozzy Osbourne - 1 Ozzy Osbourne - 2 Ozzy Osbourne - 3 Ozzy Osbourne - 4 Ozzy Osbourne Sharon i Ozzy Osbourne Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) +0 Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Galerija

Ozzy Osbourne prozvao je Kanyea Westa na druptvenim mrežama, nakon što je reper prekršio njegovu zabranu.

Obitelj Osbourne bijesna je na glazbenika Kanye Westa jer je na svom novom albumu "Vultures" koristio isječak pjesme Black Sabbatha iako je Ozzy izričito odbio dati dozvolu reperu da to učini jer je "antisemit" koji je prouzročio "neizrecivu bol mnogima".

"Kanye West je zatražio dozvolu da koristi isječak 'live' izvedbe pjesme Iron Man na američkom festivalu 1983. bez vokala, ali mu je dozvola uskraćena jer je antisemit koji je mnogima prouzročio neizrecivu bol", napisao je Ozzy na X-u.

"Iron Man" je pjesma britanskog heavy metal sastava Black Sabbath objavljena 1970. s drugog studijskog albuma tog sastava "Paranoid".

Ozzy je potom dodao da je Kanye ipak iskoristio dio pjesme na jučerašnjem partiju na kojem je album predstavljen.

"Ne želim imati ikakve veze s tim čovjekom", poručio je Ozzy preko društvenih mreža.

Pogledaji ovo Ozzy Osbourne Nekad i sad Najnovije paparazzo fotke legendarnog glazbenika rastužile su njegove fanove, ali svi su primijetili i jednu dobru stvar

Njegova 71-godišnja bivša supruga Sharon, židovskog podrijetla, izjavila je u petak za TMZ da se "Kanye ovog puta z....a s krivim Židovom", dodavši da su ona i Ozzy već poslali zahtjev za zabranom korištenja njihove pjesme, sukladno zakonu o radnom pravu.

Potvrdila je da im se predstavnik repera prije tri tjedna obratio s molbom za korištenje pjesme Black Sabbatha i da je njezin suprug to "apsolutno odbio".

Podsjetila je da Kanye već godinama izjavljuje antisemitske pogrde i hvali Hitlera te da on "predstavlja mržnju".

Nazvala ga je "opasnim" i "običnom svinjom".

Pogledaji ovo Ozzy i Sharon Osbourne Celebrity Supruga legendarnog rokera skinula se u 72. godini iz urnebesnog razloga, a i on je sve dobro nasmijao

Kanye West se u prosincu, dva mjeseca nakon napada Hamasa na Izrael, u podužem postu na Instagramu ispričao židovskoj zajednici i poručio da im je "njihov oprost važan".

"Nije mi bila namjera vrijeđati ili omalovažavati, duboko žalim zbog boli koju sam nehotice prouzročio", napisao je tada taj reper koji je u međuvremenu promijenio svoje ime u Ye.

Pogledaji ovo Bianca Censori Celebrity Kontroverzni reper izazvao je bijes novim skandaloznim fotkama supruge, ono na što ju je natjerao svojoj je bivšoj branio!

No, neki su se obrušili i na Ozzyja koji je sam svojedobno govorio o Hitleru u intervjuu 1982., kada je rekao da je nacistički vođa imao "karizmu, iako na negativan način" te da mu se na neki način i divio.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 +25 Kate Middleton s djecom Celebrity Kate Middleton prvi put napustila dom nakon povratka s operacije, poznati su i novi detalji o njezinu zdravstvenu stanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene