Dugo ga nije bilo

Najnovije paparazzo fotke legendarnog glazbenika rastužile su njegove fanove, ali svi su primijetili i jednu dobru stvar

Ozzy Osbourne Ozzy Osbourne Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ozzy Osbourne - 3 Ozzy Osbourne - 1 Ozzy Osbourne - 2 Ozzy Osbourne - 4 Ozzy Osbourne Ozzy Osbourne Sharon i Ozzy Osbourne Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) +2 Sharon i Ozzy Osbourne Galerija

Ozzy Osbourne nakon dugo vremena snimljen je u šetnji, u koju se otputio bez štapa, od kojeg se tijekom posljednjih nekoliko godina nije odvajao.

Legendarni roker Ozzy Osbourne snimljen je kako hoda bez pomoći, i to nekoliko tjedana nakon što je otkazao svoju britansku i europsku turneju i nakon dugo vremena se pojavio u javnosti.

Pogledaj i ovo Sharon i Ozzy Osbourne Nakon toliko godina Pričala je da su ona i suprug bili rijetko intimni, ali ove fotke govore da iskrice među njima još uvijek postoje!

74-godišnji frontmen Black Sabbatha viđena je u šetnji sa svojom njegovateljicom Los Angelesom, a nakon što je nedavno dodatno zabrinuo obožavatelje, sada je pokazao da može hodati samostalno i bez pomoći štapa kojeg je prethodno koristio. Ozzy je tijekom proteklih nekoliko mjeseci prošao niz operacija, a uz to vodi i bitku s Parkinsonovom bolešću.

Djelujući opušteno u crnoj majici kratkih rukava, crnim kratkim hlačama i crnim tenisicama, Ozzy je čak viđen kako miriše cvijeće koje mu je privuklo pažnju tijekom rijetkog izlaska iz kuće.

Ozzy je prije nekoliko dana objavio srceparajuću vijest za svoje obožavatelje kada im je obznanio da ne može ići na turneju.

“Ovo je vjerojatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao podijeliti sa svojim vjernim obožavateljima. Kao što možda znate, prije četiri godine, imao sam ozbiljnu nesreću u kojoj sam oštetio kralježnicu. Moja jedina svrha tijekom tog vremena bila je vratiti se na pozornicu. Glas mi je u redu. Međutim, nakon tri operacije, tretmana matičnim stanicama, beskrajnih fizikalnih terapija i nedavno revolucionarnog Cybernics (HAL) tretmana, moje tijelo još je fizički slabo. Iskreno sam ponižen jer ste svi strpljivo čuvali svoje karte sve ovo vrijeme, ali čiste savjesti, sada sam shvatio da nisam fizički sposoban odraditi svoju nadolazeću europsku turneju jer znam da se ne mogu nositi s time. Vjerujte mi kad kažem da me pomisao da ću razočarati svoje obožavatelje stvarno muči, više nego što ćete ikada znati. Nikada nisam mogao zamisliti da će moji dani na turneji ovako završiti. Moj tim trenutno smišlja gdje ću moći nastupiti, a da ne moram putovati iz grada u grad i iz zemlje u zemlju. Želim zahvaliti svojoj obitelji, mom bendu, mojoj ekipi, mojim dugogodišnjim prijateljima, Judas Priestu, i naravno mojim fanovima na njihovoj beskrajnoj predanosti, odanosti i podršci, i što su mi dali život kakav nisam ni sanjao da ću imati. Sve vas volim", objavio je Ozzy u službenoj izjavi.

Ozzy, čije je pravo ime John Osbourne, tijekom svoje heavy metal karijere bio je poznat kao Princ tame. Bio je glavni vokal heavy metal benda Black Sabbath, koji je osnovao 1969. godine zajedno s gitaristom Tonyjem Iommijem, basistom Geezerom Butlerom i bubnjarom Billom Wardom. Uz to je glumio u TV emisiji "Osbourneovi", koja je dokumentirala život njegove obitelji u Los Angelesu.

Prošle je godine rekao da će se on i njegova 70-godišnja supruga Sharon, koja je bivša sutkinja u showovima "Američki supertalent" i "The X Factor", preseliti iz SAD-a na svoje imanje u Engleskoj.
Par se upoznao kada je Sharon imala 18 godina, a vjenčali su se 4. srpnja 1982. na Havajima. Zajedno imaju troje djece - Aimee, Jacka i pjevačicu Kelly.

Osbourneov posljednji album "Patient Number 9" objavljen je u rujnu prošle godine i dosegao je drugo mjesto britanske top-liste.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik +25 Ella Dvornik Celebrity Nova golišava fotografija Elle Dvornik dolazi s upozorenjem: "Ne pokušavajte ovo..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput objavila snimku kaosa u svojem domu, a pokazala je i glavnog krivca: "Blago susjedima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene