Sve tužniji prizori

Kontroverzni reper izazvao je bijes novim skandaloznim fotkama supruge, ono na što ju je natjerao svojoj je bivšoj branio!

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 13 +21 Bianca Censori - 11 Galerija

Nove ''gole'' fotografije Biance Censori koje je objavio reper Kanye West zgrozile su javnost, a zbog nečega su ga prozvali velikim licemjerom.

Kanye West objavio je niz skandaloznih fotografija svoje supruge Biance Censori na kojoj pozira gotovo gola.

Njegova 29-godišnja supruga pripremala im je jelo u bodiju koji je na stražnjem dijelu imao samo dvije špagice, a osim njezine stražnjice koja je bila u prvom planu još je nešto zgrozilo pratitelje.

Bianca je preko cijele glave nosila kožnu masku, a za drugu fotografiju cijela je bila ogrnuta kožnom dugačkom jaknom, a onda ju je u sličnoj pozi opet fotografirao u bodiju.

Objave su izazvale bijes javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

''Siguran sam da će biti jako ponosan kada netko ovo napravi s Northom ili Chicago (Kanyeovim kćerima)!, ''Iz nekog razloga uvijek mi je žao kad je vidim na fotografijama'', ''Odvratan. Nema poštovanja prema tvojoj ženi'', ''Pa što to ona ima na glavi?!'', pisali su korisnici Instagrama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

Teško je ne primijetiti i njezinu sve veću sličnost s reperovom bivšom suprugom Kim Kardashian, zbog čega mnogi vjeruju i da Kanye pokušava pretvoriti Biancu u njezinu radikaliziranu verziju.
A ironično je da upravo Kim Kanye nije podržavao kad je sama htjela nositi golišave outfite.

Kad je Kim na Met Gali 2019. odjenula haljinu u stilu korzeta izrađenu od svilene organze i kristala koji imitiraju kapljive od kristala, Kanye je otvoreno osudio komplet.

''Nisam mislio da će to tako utjecati na moju dušu i moj duh kao nekoga tko je oženjen i voljen, oca koji ima četvero djece''.

Upravo zbog toga, mnogi ga sada nazivaju i licemjerom.

Pogledaji ovo Kim Kardashian Zanimljivosti Kim Kardashian potkrala se pogreška u fotošopu, primjećujete li što je krivo na ovoj fotografiji?

Podsjetimo, Kanye i Bianca tajno su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim, a prošle godine su čak dobili i kaznu od talijanskih vlasti, zbog njezinih razgolićenih izdanja tijekom odmora u Italiji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina i Niko Dalić - 12 Martina i Niko Dalić - 11 Martina i Niko Dalić - 7 Martina i Niko Dalić - 6 +18 Martina i Niko Dalić - 5 Celebrity Evo tko je suprug Martine Dalić! Zajedno su duže od 30 godina, a zbog zavidnih karijera nazivaju ih najmoćnijim parom u Hrvatskoj

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput Celebrity Nakon više od 15 dana godišnjeg, Šuput je novom fotkom otkrila da se vraća kući, a Bloom je opet bio zvijezda objave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene