evo kako izgleda danas

Skandalozna prošlost domaće manekenke: Zbog kobnog tuluma završila je u zatvoru, a nakon što se okrenula vjeri izbačena je i iz crkve!

Stefany i Matea Hohnjec Stefany i Matea Hohnjec Igor Kralj/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler, Matea Hohnjec, Aleksandra Grdić Matea Hohnjec i Dvina Meler Stefany i Matea Hohnjec Stefany i Matea Hohnjec Matea i Stefany Hohnjec Matea Hohnjec - 1 Matea Hohnjec - 2 Matea Hohnjec - 3 Matea Hohnjec - 4 Matea Hohnjec - 5 +5 Matea Hohnjec - 6 Galerija

Matea Hohnjec nekoć je punila medijske stupce svojim burnim životom, a danas se uspješno skriva od javnosti, kao i njezina sestra Stefany.

Matea Hohnjec, bivša manekenka i sestra nekadašnje Miss sporta Stefany Hohnjec, u vrijeme najveće slave bila je rado viđeno lice na svim domaći eventima, a medijske stupce punila je i svojim burnim životom.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2010. godine, s proslave rođendana njezine nekadašnje kolegice s modnih pista, Aleksandre Grdić.

Matea se tada zabavljala u društvu drugih poznatih manekenki, a samo dvije godine kasnije dospjela je na stranice crne kronike, nakon što je u njezinu stanu tijekom burne zabave preminula 20-godišnjakinja zbog predoziranja drogom.

U trenutku tragičnog događaja, s njom u stanu bio je i njezin sada već bivši suprug Josip Nikić, inače sin nekadašnjeg šefa bjelovarske policije. Policija je tada protiv para podnijela prijavu i Matea je dobila godinu dana zatvora, a Josip dvije.

"On je zatražio civilni razvod. Ostavio me na cjedilu kad mi je bilo najgore. Razveli smo se kad je bilo suđenje u vezi moje pokojne prijateljice. Potom sam pokrenula crkveni razvod jer naš brak više nije imao smisla. Kad smo se vjenčali, bili smo mladi i ludi. I Bogu hvala, dobila sam crkveni razvod", ispričala je Matea za 24 sata.

Nakon izlaska iz zatvora dugo se borila s depresijom, a utjehu je pronašla u vjeri.

No njezinim problemima tu nije bio kraj. 2018. godine Matea je ponovno izazvala incident, i to u Eufrazijevoj bazilici u Poreču. Matea je tada počela vikati usred mise tvrdeći kako je opsjednuta, a kasnije je u medijima tvrdila da se ničega ne sjeća. Policija joj je nakon svega zabranila ulazak u baziliku.

"Zabranili su mi slavlje svete mise, žele mi oduzeti ono čime se borim protiv zla", kazala je tada Matea za portal Glas Istre.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matea Hohnjec (@matea.hohnjec)

Kako je Matea izgledala u slavnim danima i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina - 5 +25 Severina - 5 Celebrity Severina odvela sina u školu pa zabilježila jedan poseban zajednički trenutak: "Slavimo svaki novi početak!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler, Matea Hohnjec, Aleksandra Grdić Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +13 Dvina Meler Nekad i sad Hrvatica koja je prije 25 godina ljepotom pokorila Europu danas živi daleko od očiju javnosti, a iza nje je i jedno jako teško razdoblje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene