Mamina slika i prilika

Zvijezda Titanika pokazala lijepu kćer, koju je dugo skrivala od javnosti i koja je od nje naslijedila sve najbolje!

Kate Winslet i kći Mia Threapleton - 4 Kate Winslet i kći Mia Threapleton - 4 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Winslet i kći Mia Threapleton - 1 Kate Winslet i kći Mia Threapleton - 3 Kate Winslet i kći Mia Threapleton - 5 Kate Winslet i kći Mia Threapleton - 6 Kate Winslet i kći Mia Threapleton - 2 Kate Winslet i kći Mia Threapleton - 4 Kate Winslet i Leonardo DiCaprio u ''Titaniku'' Kate Winslet u ''Titaniku'' Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 17 +15 Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 15 Galerija

Kate Winslet i njezina kći Mia Threapleton bile su glavne zvijezde ovogodišnje dodjele nagrada BAFTA.

Holivudska miljenica Kate Winslet (47) na dodjeli nagrada BAFTA proglašena je najboljom glumicom za ulogu u filmu "I Am Ruth", priču o majci i njezinoj 14-godišnjoj kćeri čije je mentalno zdravlje ozbiljno narušeno opasnostima društvenih medija, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku već se oporavila? Kate Winslet iznenadila potezom nakon što je u Dubrovniku završila u bolnici, ovo najbolje pokazuje kakva je zapravo!

Na dodjelu je došla u društvu svoje kćeri Mije Threapleton (22), koja također ima ulogu u filmu za koji je Kate nagrađena, a glumica je svojoj kćeri tom prilikom posvetila i emotivan govor.

"Kad bih nagradu mogla prepoloviti, dala bih polovicu svojoj kćeri Miji Threapleton jer smo ovo zajedno postigle", poručila je Kate s pozornice u suzama, a rasplakala se i njezina kći.

Mama i kći prije toga su zajedno izašle na pozornicu jer je film u kojem glume osvojio i nagradu za najbolju dramu.

Za rijedak zajednički izlazak Kate i Mia su se modno uskladile u crnim izdanjima, jedna u haljini, druga u kombinezonu, a dok su skupa pozirale na crvenom tepihu pokazale su koliko su povezane. Također smo imali priliku vidjeti i da Mia od Kate nije naslijedila samo glumački talent već i izgled.

Mia je najstarija od Kateinih troje djece, a glumica ju je dobila s bivšim suprugom, redateljem Jimom Threapletonom. S drugim suprugom, redateljem i producentom Samom Mendesom, dobila je sina Joea, kojemu je 19 godina, a ima još i devetogodišnjeg sina Beara Blazea, kojeg je dobila sa sadašnjim suprugom Edwardom Abelom Smithom.

Inače, Kate je 2009. godine osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu, nakon što je ranije već tri put bila nominirana u istoj kategoriji, uključujući i za ulogu i kultnom filmu "Titanik".

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 4 +24 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Mlađahna supruga Kanyea Westa pokazala svu raskoš oblina, zbog onoga što je obukla nitko je nije prestao gledati!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +12 Dvina Meler Celebrity Bila je najljepša sportašica Hrvatske i Europe pa je nestala iz javnosti, a sada je podijelila svoju tešku borbu: "Znala sam da nikad neću odustati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene