već se oporavila?

Kate Winslet iznenadila potezom nakon što je u Dubrovniku završila u bolnici, ovo najbolje pokazuje kakva je zapravo!

Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku Grgo Jelavić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 1 Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 2 Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 3 Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 4 Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 5 Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 6 Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 7 Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 8 Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 9 Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 10 +9 Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku - 11 Galerija

Kate Winslet nastavila je snimati film u Kuparima blizu Dubrovnika nakon što zbog ozlijede na setu završila u bolnici.

Glumica Kate Winslet u Kuparima blizu Dubrovnika snima film o legendarnoj ratnoj fotografkinji magazina Vogue Lee Miller, a na setu se za vikend ozlijedila.

Pogledaj i ovo Kate Winslet u ''Titaniku'' Nije bio spreman! Jedna od najstrastvenijih scena u povijesti nagnala je Kate Winslet na neočekivan potez prije snimanja, koji je iznenadio DiCaprija!

Zbog ozlijede je prevezena u dubrovačku bolnicu ispred koje su je dočekali fotografi, a ekskluzivne fotografije i snimke objavio je Dubrovački dnevnik. Prema neslužbenim informacijama, glumica je ozlijedila nogu.

No Kate se u ponedjeljak već vratila na set gdje je snimila nove akcijske scene i, sudeći prema fotografijama, čini se da se potpuno opravila. Ovime je dokazala da i s razlogom slovi kao prava profesionalka kada je posao u pitanju, a tome u prilog ide i Oscar za najbolju glumicu koji je dobila za ulogu u filmu "Žena kojoj sam čitao".

Inače, osim Winslet u filmu glume i Jude Law te Marion Cotillard.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George, Camilla Parker Bowles Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George +25 Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Celebrity Dostojanstveno izdanje Kate Middleton: Kraljici Elizabeti na sprovodu je odala počast na baš poseban način!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles III. +26 Kralj Charles - 2 Celebrity Kralj Charles kakvog javnost još nije vidjela, potpuno se slomio na majčinu posljednjem ispraćaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene