kakva vijest

John Legend i supruga poslije teškog gubitka pohvalili se sretnim vijestima: ''Željela sam pokušati još jednom''

John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen i John Legend - 2 Chrissy Teigen i John Legend - 7 Chrissy Teigen i John Legend - 5 Chrissy Teigen i John Legend - 3 Chrissy Teigen i John Legend - 6 Chrissy Teigen i John Legend - 1 Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) +11 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Galerija

Glazbenik John Legend i njegova partnerica Chrissy Teigen postali su roditelji još jednog djeteta samo pet mjeseci nakon rođenja kćerkice, evo kako su nazvali drugog sina.

Glazbenik John Legend i njegova partnerica Chrissy Teigen iznenadili su svoje obožavatelje predivnom viješću da su dobili i svoje četvrto dijete. Sinčić kojem su dali ime Wren Alexander rodio se samo pet mjeseci nakon što je Chrissy rodila kćerkicu Esti, a sretnu vijest mama je ovako podijelila.

"Otkad znam za sebe, oduvijek sam željela četvero djece. Nakon što sam izgubila Jacka nisam mislila da ću ikada više moći biti trudna. Blokirala sam svoj način razmišljanja, ali dobro se sjećam da sam bila okružena ljudima koji su htjeli biti sigurni da neću ponovno proći kroz tu bol i gubitak.

Godine 2021. obratili smo se agenciji za surogat majčinstvo. U jednom trenutku, na početku naše surogat trudnoće, izašla sam sa terapije, sišla dolje i rekla Johnu:

"Želim pokušati biti trudna još samo jednom. Ako ne uspije, u redu je. Najgore smo već vidjeli. Obećala sam da ću biti dobro što god se dogodilo. Sjećam se da sam rekla da jednostavno nisam mogla pitati se cijeli život jesam li trebala pokušati još jednom'', napisala je Chrissy.

''I tako smo ponovno počeli sa procesom VTO, istim procesom koji nam je dao naše lijepu Lunu i Milesa. Napravili smo nove embrije. Obavili smo transfer i bili smo tako sretni što smo saznali da je uspjelo – nosila sam Esti'', pisalo je još u poduljoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Zatim su upoznali Alexandru, surogat majku po kojoj su na kraju sinu dali srednje ime. Iako prvi prijenos embrija para nije preživio, usred Teigenine trudnoće s Esti saznali su da je i Alexandra ostala trudna s Wrenom koji je na svijet stigao 19. lipnja.

Podsjetimo, Chrissy Teigen i John Legend zaljubili su se tijekom snimanja njegovog spota za pjesmu "Stereo", a pred oltar su stali 2013. godine.

Manekenka je 2020. godine pretrpjela i veliki gubitak. Samo mjesec dana nakon što je objavila da sa suprugom Johnom Legendom čeka dijete, doživjela je spontani pobačaj. Dječaka koji je preminuo nazvali su Jack.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lana Jurčević - 3 In Magazin: Lana Jurčević - 4 In Magazin: Lana Jurčević - 5 In Magazin: Lana Jurčević - 1 +25 In Magazin: Lana Jurčević - 2 inMagazin Lana Jurčević otvoreno o kilaži i promjenama na svojem tijelu: ''Tijelo mi se mijenja, nemam više 17!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 +26 Jadranka Đokić - 4 Nekad i sad Svi je znamo kao sestru Helgu iz hit-serije 2000-ih, a evo kako simpatična glumica izgleda danas!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene