Jedna realna fotka!

Slavna ljepotica u dosad neviđenom izdanju pozirala s kćerkicom: "Ti si presavršena da brineš o tome"

Chrissy Teigen Chrissy Teigen Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen i John Legend Chrissy Teigen i John Legend Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +6 Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Galerija

Chrissy Teigen na svom instagram profilu objavila je fotografiju koja je iznenadila njezine fanove, a u opisu je otkrila i svoje dvije "slabosti" nakon poroda.

Manekenka Chrissy Teigen u siječnju ove godine rodila je djevojčicu  Esti Maxine, a sada je na društvenim mrežama podijelila vrlo prisnu fotografiju s njom.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve za pet minuta pažnje! Dvostruki prorezi kao da su joj stvarali problem, nije baš odabrala jednostavnu haljinu za važan događaj!

Naime, pozirala je potpuno gola u kadi, držeći kćerkicu u naručju te je u opisu poručila:

"Sisa koja mi visi duž boka i duboki ljubičasti ožiljci za cijeli život, ali ti si presavršena da bi brinula o tome".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

"Hvala što si uvijek realna", "Ovo je stvarnost", "Bravo", "Aww ovo je dragocjeno", "Predivno", samo su neki od komentara.

No, među pozitivnim komentarima - bilo je i onih koji smatraju da ovakvi trenuci nisu za javnost.

Inače, manekenka je trudnoću otkrila u kolovozu 2022. godine, a rođenjem djeteta pohvalio se njezin suprug John u siječnju ove godine na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Chrissy Teigen i John Legend zaljubili su se tijekom snimanja njegovog spota za pjesmu "Stereo", a pred oltar su stali 2013. godine i zajedno imaju dvoje djece.

Manekenka je 2020. godine pretrpjela i veliki gubitak. Samo mjesec dana nakon što je objavila da sa suprugom Johnom Legendom čeka dijete, doživjela je spontani pobačaj.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Duško Lokin - 1 In Magazin: Duško Lokin - 2 In Magazin: Duško Lokin - 3 In Magazin: Duško Lokin - 4 +18 In Magazin: Duško Lokin - 5 inMagazin Emotivna ispovijest Duška Lokina o gubitku supruge: ''To je bio šok za mene i moju djecu...''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Siniša Vuco - 1 In Magazin: Siniša Vuco - 2 In Magazin: Siniša Vuco - 3 In Magazin: Siniša Vuco - 4 +20 In Magazin: Siniša Vuco - 5 inMagazin Vuco pokazao stan u Venezueli: ''Pozdrav iz mog doma, shvatio sam da se nemam što opravdavati!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene