zasjenio i moćni auto

Domaći glazbenik otvorio sezonu golih torza i još jednom opravdao titulu jednog od najzgodnijih Hrvata!

Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić i kćerkica Luce - 1 Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić - 5 Vlaho Arbulić - 6 Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić - 5 +19 Vlaho Arbulić Galerija

Vlaho Arbulić objavio je fotografiju na kojoj pozira kraj američkog automobila Dodge, no pozornost je ukrao njegov goli torzo.

Glazbeni producent i pjevač Vlaho Arbulić (33) otvorio je sezonu golih torza.

Na svojem profilu na Instagramu objavio je fotografiju na kojoj pozira bez majice kraj američkog automobila Dodge, koji je zbog njega pao u drugi plan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

Među prvima je na fotografiju reagirala njegova supruga Tatjana Dragović (46), koja mu je u komentarima ostavila emotikon srca, a oduševljenje nisu skrivale ni njegove brojne obožavateljice.

Pogledaji ovo Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao novi imidž, s ovakvom ga frizurom još nismo imali prilike vidjeti!

Vlaho je karijeru započeo kao maneken, no revije, photosessioni i moda odavno više nisu njegovo područje interesa. Sada je posvećen glazbi i obiteljskom životu, a očigledno je i da voli provoditi vrijeme u teretani, zbog čega opravdano slovi i kao jedan od najzgodnijih Hrvata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

''Ja sam tijekom godina vježbanja, raznoraznih metoda, eksperimentiranja, shvatio da se najbolje osjećam u nekoj toj kombinaciji snage i mobilnosti, fleksibilnosti, kondicije, i za trčanje, bicikl i sve, i najbolja su mi kombinacija razne vrste treninga'', otkrio je u IN magazinu, a tom je prilikom progovorio i o svojoj prehrani.

"Pa, mogu reći da se jako zdravo hranim, jako raznoliko, Nemam neke velike restrikcije, samo u hrani u kojoj sam skužio da mi ne odgovara, ali što se tiče namirnica, nabavljam sve domaće, organsko. Jedem jako puno voća i povrća, mesa ne toliko, ali ga jedem. Kad ga jedem, jedem ga puno, velike količine, ali ga ne jedem toliko puta tjedno, možda dva puta tjedno. Dijete se ne držim. Skužio sam da mi je to najgora stvar koju mogu napraviti'', ispričao je.

Pogledaji ovo Vlaho Arbulić Nekad i sad Pamtite li kako je jedan od najzgodnijih Hrvata izgledao prije 10 godina, kad je započeo vezu s 12 godina starijom manekenkom?

Vlaho je suprugu Tatjanu upoznao u teretani 2014. godine, dok je još bio student diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, koji je uspješno i završio. Iste godine zajedno su dobili i kćer Lucu.

Tatjana se 2013. razvela od Gorana Ivaniševića, s kojim je bila u braku četiri godina, a s njim ima još dvoje djece, kćer Amber i sina Emanuela.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 1 +24 Jennifer Aniston - 3 Celebrity Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 11 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 3 +26 Georgina Rodriguez - 13 Celebrity Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene