sve je objasnila

Zvijezda Beverly Hillsa riješila misterij svojih neobičnih prsa i u bikiniju pokazala figuru nakon znatnog gubitka kila!

Tori Spelling Tori Spelling Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling Tori Spelling Tori Spelling Tori Spelling Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling i Dean McDermott +20 Tori Spelling i Dean McDermott Galerija

Tori Spelling snimljena je na plaži u Los Angelesu, gdje je u minijaturnom bikiniju pokazala nikad vitkiju figuru.

Američka glumica i zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Tori Spelling (51) godinama se mučila s viškom kilograma, a sada je ponosno pokazala nikad vitkiju figuru.

Tori su paparazzi snimili na plaži u Los Angelesu u minijaturnom zelenom bikiniju, a izgledala je i kao da uživa više nego ikad.

Tori je nedavno u svojem podcastu "misSPELLING" priznala da je koristila kontroverznu metodu mršavljenja pomoću lijekova za dijabetes, a tom se prilikom osvrnula i na udubljenje u svojim prsima, koje su mnogi već ranije primijetili.

"To je zapravo problem s kostima, zove se pectus excavatum", objasnila je Tori, a radi se o deformaciji prsnog koša poznatoj i kao kokošja prsa.

"Mogla bih 50 milijuna puta operirati grudi i to se ne bi riješilo", istaknula je.

Tori se inače ove godine razvela od supruga Dean McDermotta, s kojim je u braku bila 18 godina, a zajedno su dobili i petero djece.

Prošle godine prolazila je i kroz financijsku krizu, a neko je vrijeme s djecom živjela i po jeftinim motelima te čak i u kamperu.

"Istina je da ima problema s financijama. Nije bila financijski osviještena i loše je raspolagala novcem tijekom godina, ne uzimajući u obzir budućnost obitelji, a to je sada sustiže", otkrio je tada izvor blizak glumici.

To je bio veliki preokret za zvijezdu "Beverly Hillsa", koja je odrasla u jednoj od najbogatijih obitelji na svijetu, kao kći televizijskog mogula Aarona Spellinga.

Pogledaji ovo Tori Spelling i Shannen Doherty Nekad i sad Donna i Brenda iz kultne serije bile su nerazdvojne prijateljice, a 30 godina kasnije priznale su što je presudilo njihovu prijateljstvu

Pogledaji ovo Tori Spelling i Dean McDermott Celebrity Zvijezda Beverly Hillsa snimljena tijekom burne svađe sa suprugom, otišla je u suzama pa je donijela i konačnu odluku!

Pogledaji ovo Tori Spelling - 4 Celebrity Odrasla je u jednoj od najbogatijih obitelji na svijetu, ali zadnji prizori prikaz su njezina života nakon što je s vrha pala na dno

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Celebrity Pogledajte kako Bloom oponaša mamu Maju, video je pravi hit: "On se meni ruga! Je li ovo moguće?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 3 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 +25 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Celebrity Goranu Ivaniševiću kći darovala stan u centru Zagreba? Navodno postoji i jedna caka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene