zanimljivo...

Brozovićeva supruga zbunila je pratitelje objavom nakon vijesti o transferu našeg reprezentativca!

Silvija Brozović - 1 Silvija Brozović - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marcelo Brozović - 2 Marcelo Brozović - 1 Marcelo Brozović - 3 Silvija Brozović - 2 Marcelo i Silvija Brozović - 2 Marcelo i Silvija Brozović - 1 Silvija Brozović - 11 Silvija Brozović - 10 Silvija Brozović - 9 Silvija Brozović - 7 +18 Silvija Brozović - 6 Galerija

Supruga našeg nogometaša Marcela Brozovića Silvija Brozović zbunila je pratitelje posljednjim fotografijama svog supruga koji je potpisao ugovor za saudijski Al Nassr, a on se također javio s Jadranskog mora.

Naš nogometaš Marcelo Brozović potpisao je ugovor za saudijski Al Nassr te će se tako sljedeće sezone pridružiti Cristianu Ronaldu na arapskim travnjacima. 

Vijest je ovo o kojoj se već danima priča, ali sam Brozović i njegova supruga danas su zbunili njihove pratitelje posljednjim objavama.

Naime, Silvija Brozović objavila je nekoliko snimki Brozovića koji se vozi na jet-skiju sa svojom kćerkicom Aurorom, a svima je ovo bilo čudno jer je Al Nassr jučer objavio novu suradnju pa je potpuno logično da se naš nogometaš nalazi u Saudijskoj Arabiji.

Snimke možete vidjeti na njezinim Instagram pričama.

Međutim, isto je učinio i Marcelo koji je umjesto velike prekretnice u svom životu također objavio par videozapisa na jet-skiju te svog sinčića Rafaela koji je uživao u bazenu na jahti. A dok se on vozio s Aurorom, njegov sin bio je u sigurnim rukama njegovog brata Patricka Brozovića koji je s mališanom također plovio po moru.

Prije četiri dana, Brozović je otkrio da ljetuje negdje na Jadranu, a objavio je i kako leži na plaži u hladu dok se njegova djeca igraju u moru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic)

A čini se da je njegov dolazak i odlazak iz Arabije bio pomno planiran kako bi nogometaš čim dulje mogao uživati u našem moru.

Podsjetimo, Marcelo i Silvija u braku su od 2016. godine i vjenčali su se na sam Badnjak u tajnosti.

Par se upoznao 2012. godine u Velikoj Gorici, a ona se, za razliku od drugih žena nogometaša, ističe svojim poslom jer je po struci biologinja.

"Lijepo nam je. Privukla me izgledom. Stvarno je pametna, studirala je biologiju na PMF-u", rekao je Brozović jednom prilikom.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +28 Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte video zbog kojeg se Martina Tomčić zabrinuto javila Maji Šuput: ''Reci mi da si imala gaće!''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jotti Verbruggen - 2 Jotti Verbruggen - 5 Jotti Verbruggen - 4 Jotti Verbruggen - 3 +11 Jotti Verbruggen - 1 Celebrity Pobjednica showa koji publika obožava pokazala je obline koje ju krase, a novi dečko otkrio je na što je posebno slab!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene